Butikker

I Sandvika finner du et variert og spennende utvalg av butikker og tjenestetilbud. Her er det et mangfold av både kjedekonsepter og spesialbutikker. Her finner du også alle tjenestetilbud innen helse, trening og behandlinger.

Kategorier

Shoppe Til

KATEGORIER

bt-liste
bt-list-new

Shoppe Til

shoppe-til

Blomsterhagen i Sandvika

I et av Sandvikas eldste hus, den sjarmerende lille Gråstua, finner du en godtebutikk for hagefolk og blomsterglade. Her finner du et godt utvalg ute- og inneplanter, frø, knoller og løk gjennom sesongen. De tilbyr også utstyr, hageredskaper og herlige arbeidsklær fra Dovetail.

Sparebanken Øst

Sparebanken Øst startet opp sin virksomhet så langt tilbake som 1843, og har lange tradisjoner som en bank for lokalsamfunnet. Sparebanken Øst i Sandvika finner du i Løkketangen 12. Banken tilbyr personlig rådgivning innenfor bolig- og billån, sparing og forsikring. Kontoret i Sandvika er et rådgivningskontor som ikke har kassetjenester.

Sparebank 1 Østlandet, Sandvika

Norges fjerde største sparebank med 1 100 medarbeidere. Et børsnotert finanskonsern med nær 180 års historie på Østlandet og hovedkontor i Hamar. SpareBank 1 Østlandet har 37 bankkontorer spredt om i Innlandet, Oslo og Akershus.

Banken dekker både personkundemarkedet og bedriftsmarkedet. Sandvika kontoret ligger i Claude Monets alle.

Viljareiser

Med stadig flere reisetyper, reisemål, ledere, instruktører og andre ansatte skiftet Jomfrureiser navn til Vilja i 2022. I over 30 år har tusenvis av fornøyde kvinner reist med Vilja og hatt egentid kombinert med aktivitet, kultur, sol, strand og nye vennskap.
Med opp til 150 gruppereiser i året, kan du velge mellom treningsreiser, yogareiser, fotturer, sykkel- og kulturreiser, alle ledet av profesjonelle og erfarne ledere.

Løplabbet

Hos Løplabbet møter du løpere som har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er det de brenner for. Når du kjøper sko hos Løplabbet vil de vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Du blir testet på speilkasse og tredemølle for å se på helheten – hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Skomaker Gundersen

Skomaker Gundersen – din lokale skomaker. Holder til i ett av Bærums eldste hus, mellom Løkketangen og Sandvikselva. Her kan du få reparert det meste innen sko, vesker og glidelåser.

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Når du kommer inn i i SUSTAIN´s nye butikk i Claude Monets alle blir du møtt med farger, glitter, modernitet og et hav av nydelige plagg som du ikke ser overalt ellers. i SUSTAIN legger fokus på at kundene skal få den beste shoppingopplevelsen, og at det skal være ekstra gøy å besøke i SUSTAIN

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Nils, Andreas og Christian i den nye butikken i nye Sandvika sentrum. Her finner du maritimt utstyr og klær fra anerkjente produsenter i Europa.

Blomsterhagen til Gråstua

Blomsterhagen til Gråstua

Det våres! Og i Sandvika begynner det å synes godt. Nå kan vi begynne å ha flere planter enn de vintergrønne ute foran butikken. Hvis dere tar turen bak de fortsatt store snøhaugene i Elias Smiths vei vil dere se det

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Ved siden av fotballbanen på Kadettangen finner du en sykkelvaskemaskin. I løpet av tre minutter får du skinnende ren sykkel, helt gratis

Sofacompany åpner nytt showroom

Sofacompany åpner nytt showroom

Ny butikk med brukte barneklær og frodige planter på Løkketangen

Ny butikk med brukte barneklær og frodige planter på Løkketangen

Skomaker Gundersen; kjøp kvalitet som varer

Skomaker Gundersen; kjøp kvalitet som varer

Sandvika Supermarked har åpnet i gågaten.

Sandvika Supermarked har åpnet i gågaten.

Hold deg oppdatert på Sandvika.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev