Spise og drikke

Sandvika har en spise- og drikkemeny som kan tilby noe for en hver smak. Enten det er en rask frokost på en kafe, lunsj med kollegaer eller en romantisk middag med din bedre halvdel, finner du det her.

Kategorier

passer til

KATEGORIER

sd-liste

Passer Til

Sandvika Sportsbar

I et av Sandvikas eldste mursteinhus ligger Sandvika Sportsbar, rett ved Rønne elv. Baren byr på levende musikk gjennom sommermånedene, samt spennende arrangementer som karaoke og pub-quiz. På storskjermen vises et bredt utvalg live sportsbegivenheter fra fotball til langrenn.

 

 

Sandvika storsenter

Sandvika storsenter er et av Norges største sentre med nesten 8 millioner besøkende i året. Senteret rommer over 200 butikker og en miks av kjedebutikker og spesialforretninger tilbyr alt innen mote, sport, elektronikk, skjønnhet, helse og interiør.

Vil du ta en pause i shoppingen kan du velge blant over 20 spisesteder som byr på alt fra frokost, lunsj og middag til ferske bakevarer og raske smoothies. Matbutikkene Meny og Extra ligger i hver sin ende av senteret med kort avstand til parkeringshuset om du handler på veien hjem.

Spiseriet

Spiseriet er Kunnskapssenterets lunsjkantine, som ligger i 3. etasje. Spiseriet er åpent kl 11–13 på hverdager, og er åpen for alle gjester, ansatte og andre besøkende utenfra.

I lunsjkantinen finner du deilige varme og kalde retter, samt buffet og salatbar. Spiseriet har også en ukemeny, der det hver dag serveres én suppe, én vegetarrett og en annen varmrett til en hyggelig pris.

K18

Kafeen, som ligger ved inngangen til Kadettangen drives av Høl i CV´en. Høl i CV-en  hjelper mennesker med rus- og psykiske utfordringer ut i jobb. Kafeen er en møteplass for alle, uansett alder. Her får du bakevarer, kaffe, is og småretter/rundstykker/baguetter. Åpningstider er tirsdag til søndag kl. 11-16.
K18 stiller også ut kunst av ulike kunstnere.

Kadettangen kiosk

Strandkiosken på Kadettangen ligger rett ved stranden.  Med lekeapparater, stupetårn og sjøen rett ved.

Lesekoppen

Lesekoppen er en kaffebar som er lokalisert i 1. etg i Sandvika bibliotek, med inngang på bakkeplan fra Otto Sverdrups Plass, bare 30 meter fra togstasjonen.
Lesekoppen tilbyr ulike typer varme og kalde drikker, kaker, vafler, påsmurt, smoothie med mer.
Her kan du sitte ned å nyte noe fra kaffebaren, mens du benytter deg av bibliotekets fasiliteter, som for eksempel aviser, magasiner, bøker eller bare en rolig stund.

 

Sandvikas storstue

Sandvikas storstue

Nytt liv i Elias Smiths vei.

Nytt liv i Elias Smiths vei.

Etter at beboerne har flyttet inn i de nye boligene har det vært hektisk aktivitet bak gråpapir i 1. etasjene. Nå begynner de å fylles med liv. Ikke mindre enn fire restauranter har åpnet. I tillegg åpner Sandvika kjøtt og grill om ikke lenge.

Endelig et tilbud til ungdommen og fortsatt kafé for alle på dagtid.

Endelig et tilbud til ungdommen og fortsatt kafé for alle på dagtid.

No data was found

Hold deg oppdatert på Sandvika.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev