Blomsterhagen til Gråstua

Det våres! Og i Sandvika begynner det å synes godt. Nå kan vi begynne å ha flere planter enn de vintergrønne ute foran butikken. Hvis dere tar turen bak de fortsatt store snøhaugene i Elias Smiths vei vil dere se det

Blomsterhagen på Abildsø drives av Anja Bruland og Ida Tindeskog. Bedriften fokuserer på dyrking og bruk av særlig snittblomster, men også andre planter. Fra å være en hageflekk og et verksted på Abildsø har Blomsterhagen utviklet seg til å bli en blomsteråker, et mikrohagesenter, en nettbutikk, et kurssted, en åkerbutikk og et livlig blomsterverksted. Vi har stort fouks på å formidle og ønsker å bidra til økt interesse for blomsterdyrking og hage generelt.

På Abildsø i Oslo har vi vår blomsteråker, blomsterverksted, minihagesenter og kurssted. Blomsterhagen i Sandvika blir en hageorientert butikk med noe blomster, hvor vi tilbyr våre favorittplanter, frø, knoller, høstløk og utstyr. Det blir også noe inneplanter, bøker, gaver og mangt og meget som vi hagefolk liker. Når hagesesongen ender, begynner vi med binding av julekranser. Og når det er slutt på julekransene begynner hageåret igjen!

– Da vi ble oppmerksom på Gråstua snek den seg innpå oss og vi gleder oss nå stort til å flytte inn, forteller Anja. Huset har en veldig sjarmerende atmosfære, og vi har blitt tatt godt imot av hyggelige naboer og av kommunens folk. Med en butikk i Sandvika og en på Abildsø håper vi på å være tilgjengelige for de fleste i området. Vi ønsker at vår butikk blir et positivt innslag i bybildet og ser frem til å være en del av Sandvika, avslutter Anja.

Del

Les flere saker om butikker og tjenester

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Blomsterhagen til Gråstua

Sofacompany åpner nytt showroom