iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Når du kommer inn i i SUSTAIN´s nye butikk i Claude Monets alle blir du møtt med farger, glitter, modernitet og et hav av nydelige plagg som du ikke ser overalt ellers. i SUSTAIN legger fokus på at kundene skal få den beste shoppingopplevelsen, og at det skal være ekstra gøy å besøke i SUSTAIN

I butikken finner du moderne second hand med merker som blant annet Holzweiler, Rotate, COS, Zara, H&M, NAKD, Ganni, Filippa K,Gant og &otherstories. I tillegg blir det en Luxury section av nydelig kvalitet og uniqueness, med merker som blant andre Versace, Max Mara, Chloe, Gucci og YSL.
I butikken kan du også oppdage nøye håndplukkede seksjon; Too glam to give a damn.

i SUSTAIN er et miljøfokusert konsept for salg av moderne second hand og design vintage, rimelige skatter, vesker, sko og tilbehør. Når folk hører i SUSTAIN skal de tenke, unik, plagg av kvalitet, moderne, og det lille ekstra.

i SUSTAIN er opptatt av å gjøre en stor og positiv påvirkning på miljøet, og tror at second hand og vintage blir den nye måten å handle på i fremtiden. Mange sitter med plagg hjemme som ikke blir brukt eller som de har gått lei av og de orker ikke å selge selv. i SUSTAIN ønsker å gi disse plaggene den kjærligheten og det nye livet de fortjener. Du kan booke tid eller komme innom på drop in for å levere plaggene du har hjemme. Du får 40% av salgsprisen når plagget ditt blir solgt. i SUSTAIN´s motivasjon er å gjøre second hand og vintage lett tilgjengelig for deg som bryr deg om mote og miljø.

For i SUSTAIN handler mote om å bygge identitet, uttrykke seg, være kreativ og leken med stil. i SUSTAIN ønsker at du skal ha friheten til å kle deg akkurat sånn du vil og ha på det du føler deg best i. De har også stylister på huset som stiller opp når du handler hos

Hvorfor Sandvika?

i SUSTAIN har helt fra starten hatt en tydelig strategi om å være der folk er og tilby mange kunder noe nytt og unikt. Det skal være enkelt å gjøre et miljøsmart valg når du vil handle noe nytt til garderoben. Det er lett å komme til Sandvika uansett om du reiser kollektivt eller med bil.

Har tro på Sandvika?

i SUSTAIN har mye moderne, flotte plagg og merker som så å si er helt nye. De har stor tro på at Sandvika kommer til å elske det de har plukket ut og at butikken vil gå bra. De drømmer om at folk får ekstra glede i hverdagen ved å besøke butikken, i tillegg til at man har mulighet til å utvide horisonten sin når det kommer til stil og mote.

Del

Les flere saker om butikker og tjenester

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Blomsterhagen til Gråstua

Sofacompany åpner nytt showroom