Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

Vi har snakket med Renate Nipe, gründeren som står bak Ilag.
– Vi fant dette sjarmerende lokalet i Sandvika i høst og flyttet inn i midten av november i fjor. Salget har gått over all forventning, så nå ønsker vi å utvide leiekontrakten vår, som opprinnelig bare er ut februar.
ILAG er et norsk klesmerke som selges i rundt 30 butikker i Norge, Nederland, Belgia og USA. Vi har ingen fysisk butikk så for oss er det supert å ha et pop-up lokale i Sandvika. Lokalet her bruker vi som en fusjon mellom studio, showroom, lager og så klart pop-up butikk. Nå om dagene har vi vintersalg og vi selger mye varme luer til kalde Bærums ører. I de neste ukene blir lokalet forvandlet til et showroom hvor vi skal presentere ny høstkolleksjon for 2024 til innkjøpere fra hele Norge. Vi holder likevel pop-up butikken åpen innimellom alle møter. Direkte kundesalg er jo det gøyeste som finnes. Vi planlegger også et kunde-event i slutten av februar, så her er det bare til å glede seg. Vi legger all info om pop-up butikken ut på @ilag.

– Hvorfor Sandvika?

Jeg liker viben som er i Sandvika, det er en god miks av mennesker og når varmen stiger og solen kommer høyere på himmelen så er uteområdet utenfor lokalet yndet for lørdagsmarkeder og sosialt samvær, avslutter Renate

blimedpåilaglaget.com kan du lese mer om selskapet og hvordan de tenker om en bærekraftig tekstilindustri.

Del

Les flere saker om butikker og tjenester

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Blomsterhagen til Gråstua

Sofacompany åpner nytt showroom