Sandvikas storstue

Etter en utfordende byggeperiode med utsettelser og pandemi åpnet Sandvikas nye storstue i 2020.

Sammen med gründerne har arkitektfirmaet Gartnerfuglen skapt 1200 kvadratmeter fordelt på scene, restaurant, flere barer, innendørs hage, kaffebar og en stor solfylt uteservering med utsikt over Sandvikselva. Etter åpningen har Sandvika Folkebad blitt det naturlige samlingspunktet i byenr,  fylt med innhold i verdensklasse.

Som arkitekten sa: «En forlengelse av hjemmet». Som en av gjestene sa: «Et sted for de unike opplevelsene». For Folkebadet: En destinasjon. Destinasjon Folkebadet.

Inne har restauranten 68 sitteplasser og i sommersesongen utvides kapasiteten med 100 plasser ute. Barna har også fått et eget lekerom. Større selskaper kan booke et moderne og stilrent chambre sèparèe eller scenen for større eventer. Maten du får servert er laget med fokus på kvalitet og lokal profil. Menyen er folkelig med retter som burger, blåskjell, fisk, salater, kjøtt, småretter og vegetar. Stedet har også en egen barnemeny for de minste. Du kan du se hele menyen her: MENY. 

Folkebadet kan melde til Sandvika by at tilbakemeldingene til nå har vært fantastiske, så vi håper alle tilreisende og innbyggere fortsetter å besøke stedet.

Del

Les flere saker om spise og drikke

Et lite stykke Danmark, midt i Sandvika

Endelig et tilbud til ungdommen og fortsatt kafé for alle på dagtid.

Nytt liv i Elias Smiths vei.

Sandvikas storstue