Ny butikk med brukte barneklær og frodige planter på Løkketangen

Realiserer drømmen om egen butikk
Linn og Linda er to barndomsvenninner, småbarnsforeldre og ivrige entreprenører fra Stockholm bosatt på Høvik. – Vi har et stort samfunnsengasjement og er opptatt av utfordringene tekstilindustrien har i forhold til bærekraft, sier de. Vi er opptatt av inkludering i samfunnet og bærekraftig mote innen klær og interiør.

Second hand 2.0
Filosofien er «Second hand 2.0». som bl.a. betyr å gi det lille ekstra. Klærne de selger blir renset og all lukt og opptil 99,9% av allergener blir fjernet. I tillegg steames og strykes plaggene før salg. Barn med allergi kan trygt gå med klærne fra Kamore. Maskinen de bruker til dette har fått «EcoVadis» høyeste rangering.

– Vår ambisjon er å endre folks holdninger til second hand og å inspirere flere til å satse på second hand og gjenbruk. Kamore selger klær på kommisjon, det betyr at folk kan levere inn brukte klær og får betalt når klærne er solgt.

Grønne planter
For oss er bærekraftig interiør planter. Planter er ikke bare vakkert, men de påvirker også inneklimaet og helsen vår. Planter renser luften, reduserer stressnivået og de bidrar positivt til vår mentale helse, Planter er en kilde til positiv energi. Vi spesialiserer oss på store, mer sjeldne, etablerte potteplanter som har lang levetid. Vi elsker også jungelfølelsen store planter gir, sier Linn og Linda.

Har tro på Sandvika
– Vi ville så gjerne etablere oss i Sandvika sentrum fordi det er et sted i vekst med  spennende utvikling. Vi har savnet en skikkelig second hand butikk her. Vi bor i Bærum og ønsket å etablere oss i nærmiljøet. Etter å ha lett etter lokaler i ett år fant vi riktige lokaler på Løkketangen. Vi tror at vi skaper fremtiden sammen og håper at vi kan bidra med å gjøre Sandvika til et enda kulere og «grønnere» sted.

Del

Les flere saker om butikker og tjenester

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Blomsterhagen til Gråstua

Sofacompany åpner nytt showroom