Gjør deg klar for båtsesongen, Sprøyt har åpnet i sentrum.

Sjøakademiet flyttet fra Oslo til Sandvika høsten 2020 og fant seg raskt til rette i Kredittkassegården. Til tross for en noe kort tidshorisont med et lokale som i dag er byggeplass fant de raskt ut at Sandvika er en by de ønsker å satse i.

I desember 2021 åpnet de butikken Sprøyt i Budstikkagården, med Liens Optiske og Zouq som nærmeste naboer. Her tilbyr de klær og utstyr som frembringer komfort i det ukomfortable og gjør opplevelsene i, ved og på sjøen bedre. Det er brukt mye tid på å finne rette leverandører og på Sprøyt finner du produkter fra kjente og mindre kjente merkevarer. Stikkordene er høy kvalitet, tradisjon og godt håndtverk. Det kommer stadig nye varer til butikken og her vil alle kunne finne produkter som faller i smak, uavhengig av interesse for sjø.

Andreas, Nils og Christian er gjengen bak Sprøyt og har flere baller i luften. De driver også en av landets ledende kursvirksomheter med digital undervisning til fritidsbåtmarkedet. Dette er tre karer som brenner for sjøens gleder og ønsker at så mange som mulig skal få ta del i de gode opplevelsene havet byr på.

Butikken er åpen mandag til fredag 10 – 17 og her er alle velkommen til en hyggelig prat som sjø, seiling, klær og utstyr.
sproyt.no finner du mer informasjon om Sprøyt.

Del

Les flere saker om butikker og tjenester

Det norske klesmerket Ilag har flyttet inn i gågaten

iSUSTAIN har åpnet butikk i Sandvika

Sprøyt har åpnet butikk i byen

Gratis sykkelvask på Kadettangen

Blomsterhagen til Gråstua

Sofacompany åpner nytt showroom