November er her og tiden flyr fort frem mot jul. Det har skjedd spennende ting for matelskere i Sandvika og nå pynter byens spisesteder seg til jul.
Med større mangfold er det nå flere valgmuligheter for både lokalbefolkningen og tilreisende som ønsker å spise ute.
Sebastian endrer konseptet og utvider menyen.
Sebastian Bodega som ligger ved elvebredden utvider spisekartet og vil fremover tilby en mer rikholdig meny. De vil fortsatt tilby sharingretter, men gjestene kan i tillegg nå velge ulike hovedretter. Fra 11. november tilbyr de en spesiell julemeny bestående av norske og spanske klassikere. I tillegg til den vanlige selskapsmenyen vil du nå finne Sebastian-stil ribbe og pinnekjøtt.
Les mer på sebastianbodega.no.
Black Pepper krydrer Sandvika
For ikke så lenge siden flyttet den indiske restauranten Black Pepper inn i Monethuset, helt inn til Sandvikselva. I et av Sandvikas eldste trehus kan du nyte autentiske og smakfulle retter. Med et bredt utvalg av klassiske indiske retter, fra mildt til sterkt, er det noe for enhver smak. Restauranten byr på et bredt utvalgt indiske retter, fra tradisjonelle til vegetar retter. Black Pepper tilbyr også take away for deg som av en eller annen grunn vil spise hjemme. På blackpeppers.no finner du mer informasjon.
Caspars smørrebrød, også om kvelden.
Rett før sommeren åpnet Caspars Smørrebrød på Løkketangen. Som navnet Caspar’s «Smørrebrød» tilsier får du her servert smørbrød. Inspirasjonen til restauranten kommer fra den danske krotradisjonen med rugbrød eller franskbrød og en solid mengde pålegg som skjuler brødet. Men Caspars Smørrebrød er ikke bare smørbrød til lunsj. Monica & co tilbyr også rause middagsretter basert på de samme oppskriftene.
Fra tirsdag 5. november er restauranten kledd til jul og serverer flere klassiske middagsretter som lutefisk, pinnekjøtt og tradisjonell juletallerken pluss mange gode middagsretter. Bordbestilling kan gjøres på nettsiden restaurantcaspar.no.