En ny era for elektronisk musikk

Den 3. og 4. mai går Hardstyle DNA Outdoor Festival 2024 av stabelen på vakre Kadettangen. Det blir to dager med festivalmagi, god musikk og sammenkomst av venner.

Denne helgen skal Kadettangen forandres til et paradis fyllt med spennende ting å gjøre, samt mye action på scenen. Arrangøren har tatt med seg et helt unikt festivalkonsept fra Nederland hvor du kan forvente et forrykende sceneshow med laser, pyro og fyrverkeri. Festivalen er midt i blinken spesielt for unge mennesker som vil komme sammen, danse og skape minner. I 2023 markerte Hardstyle DNA startskuddet på det som har blitt en ny era for elektronisk musikk i Norge. Arrangørens første utendørsfestival ble avholdt i Nedre Foss park og med god suksess har de nå bestemt seg for å flytte festen til Bærum.
– Kadettangen er en skjult perle rett utenfor Oslo. Det er ingen tvil om at denne beliggenheten passer perfekt for oss. Ikke bare er det utrolig vakkert, men veldig enkelt å komme til. Kadettangen ligger fem minutters gange fra tog og buss sier Andri Papanicolas fra arrangøren.
– Festivalen er et flott tiltak til de unge i samfunnet fordi det er tatt høyde for at folk kan være seg selv, danse skamløst og møte nye mennesker. Det kommer besøk fra utenlandske turister som også kommer til å bidra med å sette Sandvika på kartet. Vi jobber med flere ting samtidig. Vi skal skape en arena for de unge og bygge broer mellom Norge og Europa. Kom til Kadettangen den første helgen i mai og bli med oss på reisen, avslutter Papanicolas.

Her får du mer informasjon og kan bestille billetter.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Mange kulturopplevelser å glede seg til

Deler kunnskap om Bærekraft

Robert Meyer skapte publikumsrekord

Brukt på nytt marked i BAKgården

Russen bader på Folkebadet

Fifty Shades of Black – ny utstilling på Henie Onstad