Skap din egen festivalhistorie

Søndag 27. august kan du igjen skape festivalminner På Kalvøya. Festivalen, som er en del av Sandvika Byfest, lover en uforglemmelig opplevelse i et historisk natur og kultur-område.

Øverst på plakaten finner vi Maria Mena, som med sin nakne stemme og ærlige tekster har beveget publikum over hele verden. Johndoe, det legendariske rockebandet kjent for sin energiske sceneopptreden og tidløse låter. I tillegg vil amerikana indiebandet Silver Lining, som har gjort seg bemerket med sin melodiske popmusikk, samt den talentfulle Ole Kirkeng trollbinde publikum ute På Kalvøya.

«På Kalvøya er en hyllest til musikken, norsk musikkhistorie og den unike lokale naturen,» sier prosjektleder for Byfesten, Torstein Løvlid. «Publikum kan endelig samles På Kalvøya igjen, vuggen for Kalvøyafestivalen, Øyafestivalen og flere andre viktige kulturhendelser i norsk musikkhistorie. Når du setter beina på broa over til Kalvøya starter du på en reise inn i fortellingene du har hørt om tidligere festivaler, endelig kan du skape din egen festivalhistorie På Kalvøya!»

Billetter til På Kalvøya kan du kjøpe på www.ticketmaster.no. Det oppfordres til å sikre seg billetter tidlig, da et begrenset antall vil være tilgjengelig i 2023.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Mange kulturopplevelser å glede seg til

Deler kunnskap om Bærekraft

Robert Meyer skapte publikumsrekord

Brukt på nytt marked i BAKgården

Russen bader på Folkebadet

Fifty Shades of Black – ny utstilling på Henie Onstad