På lag med gatekunsten

Under E18, på nedsiden av Kommunegården kan du følge et kunstprosjekt av og for lokale ungdommer. Prosjektet er et samarbeid mellom Bærum Røde Kors, DUER og Sandvika Byfest.
Over tre dager i juni har DUER og Sandra Trones kurset ungdommene i tegnestil, skyggelegging, identitet med mer, før ungdommene fikk utfolde seg på den samme overflaten som det endelige kunstverket monteres. Alle uttrykk som er skapt gjennom kurskveldene, om det er på papir eller vegg, dokumenteres og samles i en smeltedigel der resultatet er et unikt og lokalt skapt gatekunstverk av ungdommene selv. Politiet var også innom og sprayet litt sammen med ungdommene! Et veldig morsomt minne fra tre innholdsrike samlinger. Det endelige kunstverket skal stå ferdig i løpet av Sandvika Byfest 24.-27. august, og publikum er hjertelig velkommen til å oppleve fremdriften i kunstverket!

Flere frivegger
Under Sandvika Byfest vil det også bygges frivegger der alle og enhver er velkommen til å utfolde seg. Disse finner du på Kadettangen. Det blir hele åtte vegger så alle skal få tid og plass til å lage sine verk! Vi gleder oss til å se alt det fantastiske som nå skal skapes i Sandvika.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Mange kulturopplevelser å glede seg til

Deler kunnskap om Bærekraft

Robert Meyer skapte publikumsrekord

Brukt på nytt marked i BAKgården

Russen bader på Folkebadet

Fifty Shades of Black – ny utstilling på Henie Onstad