Nyt Sandvika i sommer

Juni er sommer og etter hvert ferietid for de fleste av oss. Sandvika får stadig flere tilbud og mange grunner til å utforske byen og kortreiste bysommeropplevelser. 7 minutter fra togstasjonen kan du kose deg på en av Oslofjordens flotteste bynære strandparker. Kadettangen har blitt en destinasjon og mange hundre tusen besøker stranden med lekeapparater, kiosk, stupetårn og alt som hører strandlivet til.

Beveger du deg litt lenger ut finner du Kalvøya, en perle av en øy. Her har Bærum kommune rustet opp stier og veier og montert nye benker. Kalvøya har flere badestrender, tufteparker, frisbeegolf, fotballbaner, kiosk og herlig natur. Båtsportens hus med Bærum kajakklubb og Bærum roklubb ligger også på Kalvøya. Kajakksafari opp Sandvikselva er en annerledes tur enn ut til middagsbukta og rundt Langåra.
Fra Kadettangen og hele veien til Løkketangen går elvepromenaden, en fantastisk promenade langs Sandvikselva. Elva fortsetter under jernbanen og svinger gjennom idylliske Løkkehaven og videre under Norges første støpejernsbro, Løkke bro.

Når sulten og tørsten kommer er det etter hvert blitt mange steder å velge mellom i Sandvika.
Uansett om du hiver i deg en kaffe og en baguett togo, deler en pizza med en kollega eller tilbringer hele kvelden med din kjære er det flere steder å velge mellom. Sjekk dem ut på sandvikaby.no/spiseogdrikke. Du som er kulturinteressert kan bli med på quiz, konserter, musikaler, svinge deg etter heftige DJ rytmer og mye mer. Kos deg i sommer Sandvika.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Nyt Sandvika i sommer

Bli med på Sankthansfeiring

Cake by the Ocean i Bærum Kunstforening

Nabovarsel – vi gjentar suksessen fra i fjor

Bli med på Kalvøya Akvatlon til helgen.

Hageglede i idylliske Løkkehaven 25. mai