Mange grunner til å nyte sommeren i Sandvika

Sandvika har mye å tilby besøkende i sommer. En av de mest populære attraksjonene er Kadettangen, en strandpark som tiltrekker seg nærmere en million mennesker i året. Her kan du nyte strandlivet og delta i ulke aktiviteter.
Idylliske Kalvøya er et paradis for både små og store. Øya er et flott sted å tilbringe en dag med familien eller gode venner. På Kalvøya kan du slappe av på strendene, ta en svømmetur i fjorden eller nyte piknik på gresset. Det finnes også flere turstier hvor du kan utforske øyas naturkvaliteter.


For den aktive

Hvis du liker å være aktiv, vil du finne mange forskjellige muligheter i Sandvika. Det er tufteparker og treningssenter hvor du kan trene og holde deg i form. Yoga-entusiaster kan delta på yogatimer i et av de lokale studioene. På Kalvøya kan du spille fotball, volleyball, frisbee-golf, padle eller ro. Og for barna er det mulig å delta på Tomm Murstad sjøleir eller kanskje bowling er det som får pulsen opp.

Spise og drikke
I Sandvika finner du et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Uansett hva slags mat du foretrekker, vil du kunne finne noe som passer for alle. Du kan velge internasjonal take-away, en kopp kaffe og en croissant eller en romantisk middag med din kjære. Med andre ord er det noe for enhver smak.

Kulturopplevelser
I tillegg til matopplevelser, har Sandvika et bredt spekter av kulturtilbud, inkludert konserter, forestillinger og utstillinger. Du kan kose deg med konserter og underholdning på Musikkflekken, i BAKgården eller på noen av de lokale pubene. Henie Onstad Kunstsenter, Sjøholmen og Villa Walle byr på spennende utstillinger gjennom sommeren.

Shopping
I Sandvika ligger et av Norges største kjøpesentre, Sandvika Storsenterer. Senteret er kjent for sitt brede utvalg butikker og ulike spisesteder. I Sandvika sentrum finner du flere spesialbutikker som Gullsmed Hellman, Liens Optiske, Edvins m.fl. Disse har alle levert ekstraordinær kundeservice i årtier. Hos Sprøyt i gågaten finner du et spennende sortiment maritime kvalitetsprodukter og for deg som har behov for å bli ny eller å trimme skjegget er det mange salonger å velge mellom. Bærum Blomsterdesign kan hjelpe deg med å finne de rette blomstene til anledninger som bryllup, fødselsdag mm. Kamore driver secondhand 2.0 butikk på Løkketangen og her finner du brukte skatter til både barn og voksne.

Vi ønsker alle en riktig god sommer 🌞

Del

Les flere saker om se og gjøre

Mange kulturopplevelser å glede seg til

Deler kunnskap om Bærekraft

Robert Meyer skapte publikumsrekord

Brukt på nytt marked i BAKgården

Russen bader på Folkebadet

Fifty Shades of Black – ny utstilling på Henie Onstad