K18 med offisiell åpning tirsdag 25.april

Kenneth Strand, Atle Riisnæs og Henrik Blakstad Kåbro gleder seg til åpning av K18. Foto: Christian Brevik, Budstikka.

Etter at kafé Artista ble lagt ned har det vært lange dager og mye arbeid med å skape en ny møteplass ved inngangen til Kadettangen.
Og nå er endelig dagen her. Tirsdag 24. april kl. 16.00 vil ordfører Lisbeth Hammer Krog foreta den offisielle åpningen av K18. Det er Høl i CV´en som skal stå for driften av kaféen på dagtid, mens Ungdom og fritid vil drifte tilbudet på ettermiddagene og kveldstid.

Kafédrift
Kaféen vil holde åpent fra tirsdag til søndag kl. 11-16 og det blir servering av bakevarer, kaffe, is og småretter/rundstykker/bagetter.  Fra kl.16.00 overtar Ungdom og fritid servering og drift av kafeen. De tar sikte på to driftskvelder i uka til å begynne med, og drift, innhold og utvikling ivaretas sammen med unge ansatte.

Møteplass for alle
Målet er at K18 blir en møteplass der alle, uansett alder og interesser skal føle seg velkommen. Huset har gjennomgått en stor forvandling. Nye toaletter, slipte gulv, nye bord, stoler og benker, bardisk, kaffemaskiner, kjøkken og oppholdsrom er forhåpentligvis klare til å ta imot besøkende når stedet åpner på tirsdag.

– Et av de store bordene har vi selv designet og er laget av oss, forteller Kenneth Strand fra Høl i CV´en som gleder seg til åpningen.

Kenneth Strand forteller at K18 har fått egen kaffebrenner og satser stort på servering av god kafffe. Foto: Christian Brevik, Budstikka.
Del

Les flere saker om se og gjøre

Nyt Sandvika i sommer

Bli med på Sankthansfeiring

Cake by the Ocean i Bærum Kunstforening

Nabovarsel – vi gjentar suksessen fra i fjor

Bli med på Kalvøya Akvatlon til helgen.

Hageglede i idylliske Løkkehaven 25. mai