Hils på Torstein, ny prosjektleder for Sandvika Byfest

Etter 10 år som prosjektleder for Sandvika Byfest har Cecilie Due takket for seg. Hun har gjort en fantastisk jobb med utvikling av byfesten til hele regionens folkefest. Hun har begynt i ny stilling i Bærum kommune og vil fortsatt jobbe med Byfesten.

Styret i Sandvika Byfest har engasjert Torstein Løvlid som ny prosjektleder. Torstein har erfaring fra mange av de største festivalene og scenene i Norge, som Øyafestivalen, Slottsfjell, Træna, Norwegian Wood, Oslo Live, Edderkoppen Scene, Rockefeller, Sentrum Scene, John Dee, Blå, Betong, Chateau Neuf og Oslo Konserthus. Han tar solid kompetanse innen organisering, økonomi, bærekraft, teknikk, miljø, logistikk, markedsføring, kreative prosesser, kommersielle hensyn, frivillighet, HMS med mer. Han er allerede i gang og jobber tett med organisasjonen, arbeidsgruppa og alle deltakerne i Byfesten.

Opptatt av samarbeid
– Sammen kan vi løfte Sandvika Byfest i flyt med et område som er i evig endring, vekst og utvikling. Ordet «sammen» er ekstremt viktig for oss, for det er sammen vi skal skape ringvirkninger langt utenfor regionen, sier Torstein.

Oppdaget Sandvika
–  Min kone jobber i Norconsult og gjennom henne har jeg gjenoppdaget Sandvika. Det være Sandvika Storsenter, middager etter jobb eller som et sted der «alt» kan ordnes, men den største oppdagelsen er Kalvøya. Kalvøya er fantastisk, og gjennom mange turer de siste årene har kjærligheten til Sandvika vokst. Det at Sandvika er i kontinuerlig utvikling skaper en følelse av at her vil alle involverte noe; området er i bevegelse oppover og fremover. Antallet arenaer byfesten utfolder seg på; Byscenen, Bærum Kulturhus, Kadettangen, Løkkehaven osv. er en stor del av motivasjonen. Byfesten er innfløkt, krevende og spennende, samt at det skiller seg ut gjennom å skape så mange opplevelser for sitt publikum med lavest mulig terskel for deres deltagelse og lommebok.

En folkefest for alle
Det å få æren av å jobbe med Sandvika Byfest, sammen med all kompetansen som allerede finnes i organisasjonen og området, er noe jeg gleder meg enormt til. Ambisjonen er at vi sammen skaper en Sandvika Byfest som treffer alle aldre, interesser, kulturer og bedrifter i Sandvika og områdene rundt, avslutter Torstein.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Mange kulturopplevelser å glede seg til

Deler kunnskap om Bærekraft

Robert Meyer skapte publikumsrekord

Brukt på nytt marked i BAKgården

Russen bader på Folkebadet

Fifty Shades of Black – ny utstilling på Henie Onstad