Deler kunnskap om Bærekraft

Fra 22. til 26. april arrangerer Norconsult Bærekraftsuken 2024. Denne uken vil de gjennomføre over 50 webinarer med aktuelle temaer innen sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft.

Mange av temaene er relevante for den pågående byutviklingen i Sandvika.
Uken åpnes av ordfører Lisbeth Hammer Krog som sammen med Harald Nikolaisen fra Statsbygg, Arne Meland fra Statens Vegvesen og Egil Hogna fra Norconsult vil diskutere hvordan kunstig intelligens kan bidra til å få fart på den grønne omstillingen.

Webinarene deler kunnskap fra prosjekter innen Bygg, eiendom og arkitektur, Samferdsel, Vann, Industri, Fornybar energi, Samfunn og byutvikling i Norge og i Sverige og dekker et stort spenn av bærekraftsrelaterte temaer.

Programmet er gratis og åpent for alle.
Her kan du lese hele programmet og melde deg på.

Foto: Eirik Buraas / Fremtidens Byggenæring

– Vi arrangerer Bærekraftsuken fordi vi mener det å dele kunnskap og erfaringer om bærekraft, både i eget hus og på tvers av bransjer, er selve nøkkelen til å lykkes med endringer. Som en av de ledende rådgivningsselskapene i Norden har vi en spesiell forpliktelse til å tilrettelegge for kunnskapsutveksling og samhandling, slik at vi sammen kan jobbe for et mer bærekraftig samfunn, sier Janicke Garmann, konserndirektør for Bærekraft i Norconsult.

Del

Les flere saker om se og gjøre

Hageglede i idylliske Løkkehaven 25. mai

Har du meldt deg på festen?

Gjentar suksessen fra 2023

«Gravity and Grace» til Sandvika

Opplev 17. mai i Sandvika

Mange kulturopplevelser å glede seg til