Foto: Nabeeh Samaan / Henie Onstad Kunstsenter

Bli med på Sankthansfeiring

Tradisjonen tro blir det Sankthansfeiring på Høvikodden i et samarbeid mellom Henie Onstad Kunstsenter og Bærum kommune.

Publikum kan delta på aktiviteter for små og store og det blir dans, musikk, fest og moro. Vinneren av årets bakekonkurranse med tema «havet», skal også kåres.
På scenen blir det blant annet opptredener fra Sirkus Pilar og folkedansgruppen Bæringen, konsert med Rud-bandet Jazz Quartalet, Bærum salongorkester og Bærum spellemannslag, før Sol Heilo runder av kvelden.
På Høvikodden opptrer Sol sammen med Hanne Mari Karlsen og Egil Clausen. Sol lover både kjente folkefavoritter og nye låter som blir å høre på et nytt album som kommer til høsten. Og vi kan forvente dynamisk livemusikk som spenner fra vart og intimt til spretten feststemning med en av Norges mest karismatiske artister.
Arrangørene håper på solskinn og strålende vær, men oppfordrer publikum til å sjekke værmeldingen og ta med nok med klær. Ta med teppe, piknikkurv, badetøy og en varm genser.
Restaurant Piruetten holder åpent og har skjenkebevilling på avgrenset området. Det er gratis inngang til utstillingene frem til kl. 21 og i skulpturparken er det mange ulike aktiviteter for barna.
Skulpturparken rundt kunstsenteret er offentlig område, og det er ikke mulig å nyte medbrakt alkohol.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!
hok.no finner du mer informasjon og årets program

Del

Les flere saker om se og gjøre

Nyt Sandvika i sommer

Bli med på Sankthansfeiring

Cake by the Ocean i Bærum Kunstforening

Nabovarsel – vi gjentar suksessen fra i fjor

Bli med på Kalvøya Akvatlon til helgen.

Hageglede i idylliske Løkkehaven 25. mai