Nytt bevegelsesmønster ved Otto Sverdrups plass

Av hensyn til sikkerhet for bygningsarbeidere og publikum, både gående og syklende, er det nå gjennomført en endring i hvor man kan kjøre og gå i området mellom Sandvika stasjon, Løkketangen og Rådmann Halmrasts vei. Ved innkjøringen til anleggsområdet er det satt opp sperregjerder for fotgjengere og syklende ved stasjonen. Det innebærer at gående og syklende må ta en ekstra omvei for å komme fra og til stasjonsområdet.

Hensyn til sikkerheten
– Vi har endret traseen for gående og syklende ved stasjonen av hensyn til sikkerheten. Det er tungtransport til og fra byggeplassen og uoversiktlig og trangt der, sier Brigt Aune, utviklingsdirektør i Andenæs Eiendom.
Han forteller at løsningen for gående- og syklende er gjort i samarbeid med Bærum kommune.
– Vi har forståelse for at det kan være litt vanskelig å finne frem der, men det er som sagt den beste løsningen vi fant i denne omgang for å redusere faren for personskade på fotgjengere og syklende, sier han. Løsningen blir evaluert og det jobbes med en bedre løsning som sikrer lett tilgang til gågaten og samtidig ivaretar sikkerheten knyttet til anleggstrafikken.

Del

Les flere saker om byutvikling

13 år gammel iskremgründer til Sandvika

Pulserende musikkmiljø og lokale talenter

Fremtidens arbeidplass i Sandvika

Lokale ungdomsbedrifter hevder seg

Nye boliger til salgs i Helgerudkvartalet

Spennende endringer i vente på Kalvøya