Denne utsikten kan bli din. Illustrasjon; Andenæs Eiendom.

Nye boliger til salgs i Helgerudkvartalet

Tirsdag 12. mars ble det siste salgstrinnet for boligene i Helgerudkvartalet lagt ut for salg. Det nye salgstrinnet består av 69 leiligheter i forskjellige størrelser fra 25 – 175 kvm. Det er tidligere lagt ut 123 leiligheter, hvorav 115 av disse er solgt. Totalt blir det 193 leiligheter i Helgerudkvartalet. Alle leilighetene får egen uteplass, og tilgang til felles takterrasse i 14. etg og felles takhage i 6 etg. Forventet innflytting for leiligheter i det siste salgstrinnet er Q2/Q3 2025.

Sandvika er en urban 5-minutters by. I Helgerudkvartalet kommer det i tillegg til boligene, fem etasjer med næringslokaler. På bygulvet blir det spesialbutikker, serveringssteder og kafeer.
Når Helgerudkvartalet ferdigstilles vil den mest sentrale delen av byen ha fått et betydelig ansiktsløft med nye og moderne bygg. I tillegg investerer Bærum kommune sammen med utbygger betydelig i å oppgradere omkringliggende gater og torg. Innholdsmessig vil området rundt Helgerudkvartalet bidra til større variasjon av restauranter og kafeer og andre tilbud. Flere boliger i sentrum vil også bidra til økt aktivitet i byen vår etter arbeidstid.

Er du interessert i å lese mer om Helgerudkvartalet kan du sjekke Helgerudkvartalet.no.
revirsandvika.no kan du som vil vite mer om næringslokalene finne mer informasjon.

Del

Les flere saker om byutvikling

Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Om under et år flytter de første beboerne inn

Starter bygging av nye leiligheter i Sandvika

Bli kjent med Per Christian, ny leder i Asplan Viak

Sandvika sentrum vokser

13 år gammel iskremgründer til Sandvika