Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Torsdag 6. juni var det elektrisk stemning, fullt hus og vill jubel da Tanken Studios på Hamang ble offisielt åpnet. Primus motor og vert for kvelden, Claus Fibiger var helt euforisk og nærmest som en predikant da han ønsket velkommen til Europas fremste studiokompleks. Den tidligere Hamang Papirfabrikk er transformert til en fremtidsrettet, hypermoderne innovasjonshub for musikk- og kreativ næring. På Tanken skapes nettverk av de fremste, uavhengige aktørene i norsk musikkbransje. Ambisjonen er å utvikle norsk musikk og musikkproduksjon til en profesjonell, verdiskapende industri som bidrar til at norsk musikk blir en anerkjent merkevare.
På Tanken er det investert betydelige midler i nye studioer, kontorarealer, kafé og loungeområder. Her finner du 37 topp, moderne musikkstudioer og målet er å skape 300 arbeidsplasser innen kulturnæringen. Tanken er finansiert gjennom et spleiselag med Bærum kommune, Andenæs eiendom, Kulturrom og Spillemiddelordningen.
Kafeen Rondo åpner til høsten og blir en møteplass åpen for alle. På baerumkulturhus.no kan du lese mer om inkubator- og kulturnæringsnettverket på Hamang.

En euforisk Claus Fibiger hyllet Martin Schilde, gründer og eier av Toothfairy og en sentral drivkraft innen kulturnæringen i Sandvika.
Del

Les flere saker om byutvikling

Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Om under et år flytter de første beboerne inn

Starter bygging av nye leiligheter i Sandvika

Bli kjent med Per Christian, ny leder i Asplan Viak

Sandvika sentrum vokser

13 år gammel iskremgründer til Sandvika