I januar 2023 åpner Toothfairy House på Løkketangen

I de gamle lokalene til Posten og treningsstudioet ved siden av, pågår hektisk byggeaktivitet med å forvandle 2000 kvm til Toothfairy House. Her bygges en co-working arena som bl.a. vil huse Norges første og eneste samlingspunkt for musikkteknologi. Med utgangspunkt i musikk- og kulturbyen Sandvika skal det her skapes et slagkraftig miljø for utvikling og skalering av selskaper i skjæringspunktet mellom musikk og teknologi.

Et kraftsenter for hele bransjen
Gjennom samarbeid mellom de mest innovative selskapene skal sannsynligheten for internasjonal suksess for norske produkter og tjenester øke. Toothfairy House vil snart kunne invitere til flunkende nye, arkitekttegnede kontorer som vil huse mye lokalt talent med bla.Sandvika veteran Toothfairy Label og Management. Her finner vi talenter som kunstner-trioen DUER, fotograf Olav Stubberud, artistene Pasha, Coucheron og Carl Louis i tillegg til andre aktører innen den kreative næringen.


En viktig næring for Norge

«Musikk teknologi representerer et betydelig større næringspotensial enn det vi frem til nå har klart å realisere, forteller Annichen Winsnes Svalastog, Project Manager i Toothfairy Farm & Music Tech Norway. Sektoren er i sterk vekst i Norge og internasjonalt. I 2020 ble det norske musikk teknologi selskapet Voisey, kjøpt av Snapchat for flere hundre millioner kroner. Toothfairy House ønsker å bidra til å samle krefter og sikre lokalt eierskap, slik at Norge og Sandvika kan ta del i et stort og voksende globalt marked.

Del

Les flere saker om byutvikling

Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Om under et år flytter de første beboerne inn

Starter bygging av nye leiligheter i Sandvika

Bli kjent med Per Christian, ny leder i Asplan Viak

Sandvika sentrum vokser

13 år gammel iskremgründer til Sandvika