Håper at ny badstue står klar 1. mai

Pust Tromsø vant anbudskonkurransen om å bygge badstueanlegg på Kadettangen.
Selskapet utvikler infrastruktur og legger til rette for at folk skal kunne leve sine beste liv. Kjernevirksomheten er drift av unike badstuer og badeanlegg, servering av grønn og smakfull mat, festivaler og selvutvikling. Badstuen som skal etableres på Kadettangen blir universelt utformet og skal være åpen og tilgjengelig for alle. Det er enkelt å booke plass online, enten for én person dersom du vil gå alene og møte nye mennesker, eller for flere sammen. Her kan du nyte varmen og et forfriskende bad alene eller sammen med venner, familie eller kolleger.

Pust.Kadettangen er designet for å gjenspeile badehusene som finnes i Oslofjorden, men med sitt eget særpreg med buede tak. Badstuen er tegnet av oslobaserte Skapa arkitekter og bygges av Norsk Massivtre som holder til på Bekkestua. Massivtre-elementene lages av gran fra Valdres.
Anlegget består av én stor og en litt mindre badstue, dame- og herregarderobe med kalde og forfriskende dusjer, samt et lite kontor hvor det sannsynligvis blir muligheter for å få kjøpt seg forfriskninger.
Går alt som planlagt starter byggingen etter påske og anlegget åpner rundt 1. mai.

Del

Les flere saker om byutvikling

Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Om under et år flytter de første beboerne inn

Starter bygging av nye leiligheter i Sandvika

Bli kjent med Per Christian, ny leder i Asplan Viak

Sandvika sentrum vokser

13 år gammel iskremgründer til Sandvika