Flere bedrifter har tegnet avtale om nye lokaler i Sandvika

Ortopediteknikk i Sandvika har nettopp signert en ny og utvidet leieavtale med Entra, som vil få betydelige innvirkninger på både deres virksomhet og Løkketangen-senteret. Denne avtalen markerer en milepæl i Ortopediteknikks tilstedeværelse i området og gir også rom for ytterligere utvikling av Løkketangen.

Det ortopeditekniske verkstedet, som har drevet sin virksomhet på Løkketangen siden 1992, har inngått en ny 12-års leieavtale som inkluderer et areal på 1500 kvadratmeter i andre etasje på senteret. Denne utvidelsen gir Ortopediteknikk muligheten til å forbedre og tilpasse sine lokaler for å møte økende etterspørsel og legge til rette for vekst.

Ortopediteknikk er kjent for å levere et bredt spekter av ortopediske hjelpemidler og samarbeider tett med legespesialister i Sandvika. De betjener også flere sykehus og institusjoner i Bærum og gir en viktig tjeneste til lokalsamfunnet.

Nicolai Engelsen Bjørgo, avdelingsleder for Ortopediteknikk i Sandvika, uttrykker sin tilfredshet med den nye avtalen. Han ser frem til å utvikle selskapets aktiviteter i de forbedrede lokalene. Han bemerker at den sentrale beliggenheten på Løkketangen er viktig for både kunder og ansatte, og med større og bedre lokaler får vi nå muligheten til å produsere alle hjelpemidlene lokalt i Sandvika. På ortopediteknikk.no kan du lese mer om selskapet.

Revitaliserer Løkketangen
Samtidig gir denne avtalen Entra muligheten til å frigjøre lokaler på gateplan som kan brukes til mer utadrettet virksomhet. Dette skaper et potensiale for revitaliseringen av Løkketangen-senteret, som samsvarer med målet om å skape en levende og pulserende by. Henning Berger-Nortvedt, som er leder for Entra i Sandvika, ser positivt på denne utviklingen og er overbevist om at Ortopediteknikk vil trives i sine nye lokaler.

Løkketangen-senteret ligger svært sentralt ved Sandvikselva og i nærheten av den historiske Løkke gård. Dets plassering, mindre enn 100 meter fra Sandvika stasjon og bussterminalen, gir enkel tilgang til et omfattende nettverk av tog- og busstjenester. Dette gjør det til et viktig knutepunkt i området og en ideell beliggenhet for både virksomheter og kunder.

Danfoss flytter sitt hovekontor i Norge til Sandvika

Danfoss Norge har signert en avtale med Entra om leie av 580 kvadratmeter i toppetasjen i Malmskriverveien 18. Bygget ligger sentralt midt i Sandvika sentrum rett ved Stasjonstorget. Det er forventet at de er på plass i et av Sandvikas mest sentrale kontorlokaler i løpet av februar 2024.

— Som en av verdens ledende leverandører av innovative og energieffektive løsninger, var det viktig for oss å finne kontorer og gårdeier som ivaretar og deler vårt syn om å skape en bæredyktig fremtid for klima og miljø. I tillegg var nærheten til et godt kollektivtilbud og det å kunne tilby våre medarbeidere fremtidsrettede lokaler viktig for oss, sier Mona Oddevald, daglig leder hos Danfoss.
Malmskriverveien 18 ligger sentralt i sentrum ved Stasjonstorget ved inngangen til Sandvika stasjon, med tilgang til tog, flytog og buss. Fra kollektivknutepunktet i Sandvika er det mulig å gå nær tørrskodd inn på kontoret.

— Vi er glade for at Danfoss har vist oss tillit og valgt Malmskriverveien 18 som lokasjon for sitt norske hovedkontor og vi ser fram til å ønske dem velkommen inn i ett av Sandvikas mest attraktive kontorbygg, sier Henning Berger-Nortvedt, leder for Entra i Sandvika.

Colloseum Tannlege til Helgerudkvartalet.
Colosseum Tannlege har signert leieavtale med Andenæs Eiendom om å flytte inn i Helgerudkvartalet når det står ferdig i 2025. Bedriften skal leie litt over 1300 kvadratmeter i andre etasje i nye Helgerudkvartalet. Colosseum Tannlege har sine røtter i Sandvika. Den aller første klinikken i tannlegekjeden ble etablert på Hamang Næringssenter i 1987 av Gard Lauvsnes. Den holdt da til i lokalene som i dag huser Øveriet. Derfra flyttet den til Kredittkassegården. Da Helgerud- og Kredittkassegården skulle rives i forbindelse med utvikling av Helgerudkvartalet, flyttet tannlegene til dagens adresse, Løkketangen 20. Der skal Colosseum Tannlege være inntil Helgerudkvartalet står ferdig. I dag er tannlegekjeden en del av Colosseum Dental Group, som er blant de største tannlegeaktørene i Europa.

Del

Les flere saker om byutvikling

13 år gammel iskremgründer til Sandvika

Pulserende musikkmiljø og lokale talenter

Fremtidens arbeidplass i Sandvika

Lokale ungdomsbedrifter hevder seg

Nye boliger til salgs i Helgerudkvartalet

Spennende endringer i vente på Kalvøya