Blomsterhagen i Sandvika

I et av Sandvikas eldste hus, den sjarmerende lille Gråstua, finner du en godtebutikk for hagefolk og blomsterglade. Her finner du et godt utvalg ute- og inneplanter, frø, knoller og løk gjennom sesongen. De tilbyr også utstyr, hageredskaper og herlige arbeidsklær fra Dovetail.

Sparebanken Øst

Sparebanken Øst startet opp sin virksomhet så langt tilbake som 1843, og har lange tradisjoner som en bank for lokalsamfunnet. Sparebanken Øst i Sandvika finner du i Løkketangen 12. Banken tilbyr personlig rådgivning innenfor bolig- og billån, sparing og forsikring. Kontoret i Sandvika er et rådgivningskontor som ikke har kassetjenester.

Sparebank 1 Østlandet, Sandvika

Norges fjerde største sparebank med 1 100 medarbeidere. Et børsnotert finanskonsern med nær 180 års historie på Østlandet og hovedkontor i Hamar. SpareBank 1 Østlandet har 37 bankkontorer spredt om i Innlandet, Oslo og Akershus. Banken dekker både personkundemarkedet og bedriftsmarkedet. Sandvika kontoret ligger i Claude Monets alle.

Viljareiser

Med stadig flere reisetyper, reisemål, ledere, instruktører og andre ansatte skiftet Jomfrureiser navn til Vilja i 2022. I over 30 år har tusenvis av fornøyde kvinner reist med Vilja og hatt egentid kombinert med aktivitet, kultur, sol, strand og nye vennskap. Med opp til 150 gruppereiser i året, kan du velge mellom treningsreiser, yogareiser, fotturer, […]

Løplabbet

Hos Løplabbet møter du løpere som har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er det de brenner for. Når du kjøper sko hos Løplabbet vil de vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært […]

Skomaker Gundersen

Skomaker Gundersen – din lokale skomaker. Holder til i ett av Bærums eldste hus, mellom Løkketangen og Sandvikselva. Her kan du få reparert det meste innen sko, vesker og glidelåser.

Sofacompany

Her finner du håndbygde sofaer til fair priser. Sofacompany designer selv alle produktene og er opptatt av bærekraft gjennom omtanke for både mennesker og miljø. Sofacompany tilbyr også utesofaer, som også er skapt med fokus på design, komfort, holdbarhet og kvalitet.

Blå Fugl

Hos Blå Fugl i gågaten finner du verdens beste ballettutstyr til en best mulig pris. Som tidligere danser ved Operabilletten vet innehaver Bebita hvilket utstyr som gjelder. Blå Fugl har holdt til i Sandvika siden 2002 og etter flere flyttinger åpnet dagens butikkk med lyse, trivelige lokaler høsten 2006.

Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter er et av Norges største sentre med nesten 8 millioner besøkende i året. Senteret har over 200 butikker og serveringsteder og byr på en variert blanding av kjedebutikker, spesialforretninger og serveringssteder. Du kan utforske alt fra mote, sport og elektronikk til skjønnhet, helse og interiør.

Liens Optiske

Liens Optiske ble startet i 1973 av optiker Ragnar Lien. Butikken med lyse og hyggelige lokaler ligger i gågaten. Her får du topp service og den beste hjelpen. Med fire synsprøverom er det god kapasitet med kort ventetid på synsundersøkelser og vi tar også dropin-timer når vi har mulighet til det. I  butikken finner du […]