En fornøyd administrerende direktør Kjetil Kaldestad på Eliaden

Micro Matic Norge AS flytter til nye lokaler i Sandvika sentrum!

Micro Matic Norge AS, er en av landets ledende leverandør av produkter og løsninger til det norske proff-markedet innen installasjon, inneklima/byggautomasjon og energi/infrastruktur. Selskapet ble etablert i 1969 og har de siste årene hatt sitt hovedkontor på Vakås i Asker. I tillegg har selskapet distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg og over 50 års erfaring med å levere innovative kvalitetsløsninger.

Selskapet er i vekst og med en kontinuerlig endring av virksomheten ble behovet for nye, moderne lokaler tydelig.

– Jakten på nye lokaler startet for omkring et halvt år siden, og de ansatte har vært aktivt involvert i prosessen. Dette inkluderer omfattende kartlegging av hvor de ansatte bor, for bla. å sikre fornuftig reisevei. De ansatte var ellers opptatt av at ny lokasjon lå bynært og med enkel adkomst med kollektivtransport, forteller Kjetil  Kaldestad, administrerende direktør i Micro Matic Norge.

– Vi ønsket et sted som er bynært og har kort avstand til kollektivtransport, så våre ansatte enkelt kan komme seg til og fra jobben. At det er enkelt for kunder og leverandører å komme til oss betyr også mye. Sandvika tilbyr den perfekte kombinasjonen av bykvaliteter og spennende naboer i sentrum. At vi bestemte oss for Sandvika og Helgerudkvartalet ble veldig godt mottatt av de ansatte, fortsetter Kaldestad.

– Sandvika er inne i en pågående byutvikling, noe som gir store forventninger til fremtiden. Flyttingen til Sandvika vil ikke bare forbedre arbeidsmiljøet for Micro Matics ansatte, men også tilby et nytt og inspirerende miljø for kunder og leverandører. De nye lokalene er på 1400 kvm og fyller en hel etasje i Helgerudkvartalet. Her blir det plass til 100 medarbeidere og vi gleder oss stort til å flytte inn høsten 2025, avslutter Kaldestad.

Del

Les flere saker om byutvikling

NTNU etablerer seg i Sandvika

Mange flere mennesker til nye Sandvika sentrum.

Micro Matic Norge AS flytter til nye lokaler i Sandvika sentrum!

Kraftsenter innen musikk og kreativ næring åpnet

Om under et år flytter de første beboerne inn

Starter bygging av nye leiligheter i Sandvika