Velkommen til årets fakkeltog og julegrantenning i Sandvika 30.nov

Vi nærmer oss årets hyggeligste dag her i Sandvika ❤️

Lørdag 30. november har vi igjen gleden av å invitere store og små til en hyggelig stund her i Sandvika med fakkeltog og tenning av julegranen. Vi møtes i Løkkehaven hvor fakkeltoget går igjennom byen i retning Rådhustorget, hvor den store julegranen tennes. Vi synger julen inn sammen og det blir underholdning fra scenen.

Fakkeltog kl. 16.00:
Sted:
 Oppmøte i Løkkehaven, utenfor Bærum FrivilligsentralEB Keramikk / Huset Midt i Mellom, og Gråstua.
Tidspunkt: Toget går ca kl. 16
Program: Fakkeltoget går fra Løkkehaven til Rådhustorget utenfor Bærum Rådhus via Otto Sverdrups plass / Sandvika Stasjon. Møt i god tid. Sandvika museum har åpent og det blir salg av deilig, varm gløgg og pepperkaker i forkant av toget. Allerede klokken 15:30 blir det julete stemning i Løkkehaven når Frelsesarmeen Sandvika Korps åpner sin julegryte med sang fra Sandvikens Mandskor. Kom tidlig for ekstra julestemning før fakkeltoget går cirka kl 16. Velkommen!

Julegrantenning kl. 16.30:
Sted:
 Rådhustorget, foran Bærum Rådhus, Sandvika.
Tidspunkt: 16:30
Program: Ordfører Lisbeth Hammer Krog vil tenne den store, flotte julegranen foran Bærum Rådhus. Vi synger julen inn sammen og det blir underholdning fra scenen med bl.a Rampenissene, Bærum Pikekor, Den Norske Ballettskole og Akademi og Sandvika Barne- og Ungdomsteater. Konferansier for kvelden er Smokkeprinsessen, kjent fra Sanseloftet på Sjøholmen.

På slutten av kvelden kommer julenissen med en overraskelse til alle snille barn (om ikke rampenissene våre nisser det hele til, da..) 🎅🏻

Total samlet varighet for fakkeltoget og julegrantenningen er ca. 1 time.

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1040342639647900/

Velkommen til Sandvika ❤️

Rute for fakkeltoget: