Fredrik Bogar, Monica Bogar Bølgen og restaurantsjef Paulina Walczak (i midten) ser frem til å skape dansk stemning i Sandvika. Foto: Budstikka / MARIT HELLAND

Et lite stykke Danmark, midt i Sandvika

Monica Bølgen satser sammen med mannen Toralf og sønnen Fredrik på luftige, høye smørbrød og danskinspirert meny når de overtar lokalene etter Lokal & Lounge på Løkketangen. De håper å åpne Caspars Smørrebrød i mai og tror at et slikt konsept vil bli tatt godt imot av befolkningen i Bærum og omegn.
– Her blir det ingen snarveier eller hurtigmat, forteller Monica til Budstikka. Nei, det blir ekte, hjemmelaget mat laget fra bunn med gode råvarer. Vi satser på knallgod mat og lun, uformell atmosfære. Et spisested for rekreasjon og hygge. Klassikere som reker i trengsel og lun leverpostei med sopp og bacon vil pryde menyen, sammen med rustikke middagsretter og selvfølgelig snaps og akevitt. Det blir dansk hygge på sitt aller beste.
Restaurant Caspar og Caspars smørrebrød vil dele lederstillinger som restaurantsjef, kjøkkensjef og daglig leder. Toralf vil få ansvaret for mat- og drikkekonseptet, mens Fredrik blir kjøkkensjef. I starten regner de med å være seks personer i tillegg og i disse dager søker de etter kokker, servitører og oppvask- /renholdsmedarbeidere.

– Med erfaring vi har fra Restaurant Caspar, vet vi at folk fremdeles er ute og hygger seg. Vi har masse gjester hver dag og kveld. Og har økt omsetningen fra samme periode i fjor. Med den nye satsingen håper vi at vi kan bygge ytterligere opp om miljøet rundt Sandvika som by, og ytterligere tette lekkasjen av folk som farter mot hovedstaden, avslutter Monica.

Del

Les flere saker om spise og drikke

Et lite stykke Danmark, midt i Sandvika

Endelig et tilbud til ungdommen og fortsatt kafé for alle på dagtid.

Nytt liv i Elias Smiths vei.

Sandvikas storstue