Skal du på Kadettangen eller Kalvøya i helgen?

Velg kollektivt, gange eller sykkel
I helgen fyller V/IBES festivalen store deler av Kadettangen og riggingen er allerede i gang. For å ivareta sikkerheten under opp- og nedrigging og selve festivalen, vil berørte deler av området være stengt for publikum. Vi anbefaler alle som kan å velge andre transportløsninger enn bilen.

Deler av Kadettangen vil være stengt 
Parkeringsplassen på Kadettangen stenges onsdag 10. august kl. 08.00, og vil være stengt til og med mandag 15. august. Servicebygget og lekeplassen vil heller ikke være tilgjengelig i perioden 10. til 15. august.  Områdene som til enhver tid er avstengt, vil være tydelig markert med gjerder, sperrebånd og skilt. Det vil være vakter til stede for å veilede publikum og ivareta sikkerheten.

Åpne områder
Strandområdet fra kaia til og med stupetårnet, og en liten strekning mot Kalvøyabroen, vil ikke bli berørt av festivalen og er tilgjengelig for publikum. Elvepromenaden og gjestebrygga langs Sandvikselva vil være åpen for publikum under hele festivalen.

Her ser du hvilke områder som berøres i perioden 10. til 15. august (se illustrasjon under):


Norges største beach club
V/IBES festivalen byr på norges største beach club, 100 % EDM. Her vil du oppleve artister som Matoma, Tungevaag, Juicy M, O. Ingrosso, Plastik Funk m fl.
greatvibes.no kan du lese mer om festivalen.