Sandvika har fått en ny storstue!

ENDELIG kan vi si at Sandvikas nye storstue på 1200 kvm er ferdig! Vi har ventet og ventet, og nå har endelig Sandvika Folkebad åpnet – både inne og ute! 

Brikkene har falt på plass, både i caféen, baren, restauranten og uteserveringen. Åpningstidene er tirsdag – søndag kl 12 – 24. Kjøkkenet stenger kl 21. Det betyr at du også kan nyte en fantastisk lunsj hos Folkebadet.

Maten du får servert er laget med fokus på kvalitet og lokal profil. Folkebadets egen kjøkkenhage er fylt med forskjellige sesongbaserte råvarer, dyrket økologisk sammen med gartner Inger Lise Wingaard (kjent fra gårdsbutikken Duggurd). Inne har restauranten 68 sitteplasser og i sommersesongen utvides kapasiteten med 100 plasser ute. Barna har også fått et eget lekerom. Større selskaper kan booke et moderne og stilrent chambre sèparèe.

Menyen er folkelig med retter som burger, blåskjell, fisk, salater, kjøtt, småretter og vegetar. Stedet har også en egen barnemeny for de minste. Du kan du se hele menyen her: MENY. 

Folkebadet kan melde til Sandvika by at tilbakemeldingene til nå har vært fantastiske, så vi håper alle tilreisende og innbyggere fortsetter å besøke stedet.

På Sandvika Folkebad vil det også komme en splitterny scene kalt «Bassenget». Scenen åpnes i slutten av september 2020. På booking vil Folkebadet samarbeide med det lokale Sandvikaselskapet Toothfairy. Grunnet FHI sine anbefalinger for Covid-19 og er det foreløpig ikke satt et program for scenen.

Og ja, vi får også opplyst om at Sandvika Folkebad tar smittevern på alvor, så er her er det automatiske dispensere med desinfeksjon og et strengt regime lokalet over. 👏

Velkommen til Sandvika Folkebad!


Adresse: Brambanis vei 2, 1337 Sandvika
E-post: kontakt@sandvikafolkebad.no
Tlf: +47 928 80 215