Pop-up BYLAB i Sandvika

Sandvika er i vekst. Nå ønsker vi at flere skal være med å påvirke hvordan Sandvika kan bli en enda bedre by — for alle.

Mandag 11. – fredag 15. november åpner en pop-up ByLab sentralt i Sandvika. ByLaben skal ligge midt i «gågata», i Rådmann Halmrasts vei 10 – kun et lite steinkast fra Sandvika stasjon.

Vi håper at ByLaben kan bli en ønsket møteplass og en arena for gode diskusjoner, arrangementer og opplevelser rundt utviklingen av byen vår.

Her får du innblikk i by- og sentrumsutvikling, samt større utviklings- og utbyggingsprosjekter. I tillegg blir det også besøk av utvalgsledere, byplanleggere med flere og gjennom hele uken avholdes ulike arrangementer, frokostmøter, foredrag og diskusjoner.

I ByLaben ønsker vi også å kartlegge hvordan beboere og brukere, unge som gamle oppfatter og bruker Sandvika. Hva er gode steder eller utrygge områder? Og ikke minst, hva savnes i byen og hva skal til få å skape et godt byliv?

ByLaben er åpen for drop-in i åpningstiden og du inviteres også til å delta på foredrag og verksteder. Se under for fullt program.

Velkommen – vi gleder oss til å høre dine innspill til planleggingen av nye Sandvika!


Nedenfor finner du programmet over hele uken:


OBS! ByLaben har plass til omlag 35 personer, så her gjelder «først til mølla»-prinsippet.


Bylaben er åpen for drop-in i åpningstiden:
Mandag: 08 – 18
Tirsdag: 08 – 18:30
Onsdag: 08 – 18:00
Torsdag: 08 – 20
Fredag: 08 – 18


Adresse: Rådmann Halmrasts vei 10, 1337 Sandvika. (Tidligere lokalet til Sandvika Musikksenter – ved siden av Sir Price Outlet / Sandvika Outlet)