Offisiell åpning av Kommunegården i Sandvika 23. mars

Endelig er den nye kommunegården ferdig og torsdag 23. mars ønsker Bærum kommune alle velkommen til stor åpningsfest fra kl. 11:00 til 18:00. Innbyggere, næringsliv, frivilligheten og medarbeidere – alle er hjertelig velkommen.
Kommunegården skal være åpen for alle,  det meste av døgnet – det skal være et hus for innbyggerne.

Variert program
Torsdag 23.03.23 blir det en god blanding av foredrag, omvisninger og underholdning. Målet er at de besøkende skal gå ut fra Kommunegården med et ønske om å ta bygget i bruk!

Åpningsseremoni kl. 14–15
Den offisielle åpningen er klokken 14–15. Ordfører Lisbeth Hammer Krog og kommunedirektør Geir Aga med gjester og kulturinnslag vil ta oss igjennom åpningsseremonien.

Aktiviteter hele dagen kl. 11–18

  • Innblikk: En rekke spennende foredrag med blant annet Ingebrigt Steen Jensen og Jan Blichfeldt besvarer spørsmålet: Hvem er bæringen? Det blir foredrag om Aldring og mestring, demens, fem om dagen, mobbing, tillitsbasert ledelse med mer.
  • Dialog: Mange av kommunens tjenestesteder har stand og vil presentere sine tilbud.  hvilken rolle de har i samfunnet vårt.
  • Omvisninger: For de som ønsker å besøke noen av tjenestestedene, få introduksjon til kunsten i bygget eller se hvordan Kommunegården skal være en “aktivitetsbasert arbeidsplass”.
  • Kunst- og kulturopplevelser: Vi avduker kunsten og inviterer til kunstomvisninger. I tillegg til et omfattende kulturprogram.
  • Lokaler til leie: Vi viser frem lokalene som blant annet innbyggere, organisasjoner og frivillige organisasjoner kan leie.

Her kan du lese mer om den nye kommunegården.

Velkommen til Bærums nye møteplass, og en dag med foredrag og kulturopplevelser!
Kom når det passer deg – det er ingen påmelding.
Arnold Haukelands plass 10, Sandvika.