Ny restaurant i byen vår!

En ny og spennende restaurant har åpnet i byen vår! FOKUS restaurant holder til i det idylliske, verneverdige Monet Huset langs Sandvikselven. Tidligere var det tapas i det lille, hyggelige huset, men etter 4 vellykkede år har eierne av La Casa Monet Tapas Bar bestemt seg for å trappe ned hektiske dager.

FOKUS tilbyr en 5-retters meny, med muligheten til å velge bort en av rettene slik at man får en 4-retters. Menyen endrer seg stadig og blir derfor ikke skrevet ut eller publisert på nettet og sosiale medier. Alt blir laget fra bunnen og menyen er nøye utvalgt og inspirert av vær, vind og årstider. Perfekt for sultne mager! 😋

Selve Monet Huset, som restauranten ligger i, ble bygget i 1894, og er et svært historisk landemerke i Sandvika. I 1895 kom Claude Monet til Norge og bosatte seg i Sandvika. Blant de mest kjente motivene av ham finner vi Løkke bro som ligger i Løkkehaven – kun et steinkast unna resturanten. Ulike versjoner av Løkke bro finner man i flere gallerier både i Europa og Amerika. Ett av motivene fra 1895, malt med olje på lerret, er å finne på Nasjonalgalleriets samlinger i Oslo.


Fokus Restaurant
Løkketangen 1
1337 Sandvika
+47 400 95 182
https://fokusrestaurant.no/
booking@fokusrestaurant.no