Nabovarsel: Kadettangen rigges til festival!

Nå nærmer det seg festivaltid for Kadetten 2019.

Kadetten musikkfestival 2019 arrangeres over to dager, tirsdag 2.juli til onsdag 3.juli, på Kadettangen i Sandvika. Kadetten er en kvalitetsfestival spesielt rettet mot aldersgruppen 18 – 25 år

I perioden fredag den 28. juni til lørdag 6 juli vil innkjørselen til Kadettangen kontrolleres mtp. sikkerhet, når riggingen begynner på området. Under opprigg og nedrigg vil innkjøringen til Kadettangen bli regulert med et skiltvedtak. Fastboende og funksjonærer vil være innmeldt på egen liste.

Festivalen vil, som i 2018, ha fokus på sikkerhet, og vil prioritere vaktholdet mot våre omgivelser og publikum. Det vil være kontinuerlig vakthold på Kadetten fra søndag 30. juni til og med formiddagen fredag 5. juli – med spesielt fokus på festivalområdets ytre grenser.

BADING:
Man kan bade som vanlig på Kadettangen fredag 28.6 og lørdag 29.6, men f.o.m søndag vil kun den sydlige stranden ved broen mot Kalvøya være åpen for bading. INGEN parkering eller innkjøring f.o.m fredag.

Som følge av avsperringer til området vil Kiosken på Kadettangen vil holde stengt fom. lørdag 29. juni t.o.m. torsdag 4. juli.

Vi gleder oss til å se tusenvis av ungdommer oppleve noen av verdens største internasjonale stjerner her på Oslofjordens perle og vi er stolte over å få være vertsby for Kadetten!

For spørsmål og henvendelser angående nabovarselet ta kontakt med sylvia@kadetten.no

Vi sees på Kadettangen! 😄☀️