Mange kulturopplevelser å glede seg til

Sandvika er pyntet til jul og tradisjonen tro er adventstiden en tid for felleskap, julehandel og hyggelige opplevelser som bringer frem den gode julestemningen. Med et variert tilbud kan du glede deg til en stemningsfull førjulstid med julemarked, julelys, julekonserter, julebord og aktiviteter for hele familien. Byens scener og utesteder inviterer til et variert utvalg teaterforestillinger, juleshow, quiz og julekonserter. Her er noe for en hver smak.
Bærum kulturhus ønsker alle velkommen til konserter, juleforestillinger, juleklassikere, storband-jazz, Nøtteknekkeren og barneteater.
På Sjøholmen kan du oppleve varierte kunstutstillinger og barna kan delta på Kunstmagi juleverksted og finne nissene som har gjemt seg på loftet.
Henie Onstad Kunstsenter er fylt med Magdalena Abakanowicz: Floker av tråd og tau. – Det å bevege seg innimellom disse gigantene kan ta pusten fra deg, skriver Lars Elton i Dagsavisen om utstillingen.
Lørdag 2. desember åpner Bærum Kunstforening en stjernespekket jubileumsutstilling, der du kan oppleve nærmere 30 kunstnere som har bidratt til å forme foreningens første 30 år.
For deg som elsker å danse er Sandvika Folkebad med DJ Dust hver fredag og lørdag stedet. Her kjøres det også quiz på tirsdagene.
Lokal & Lounge og Sandvika Sportsbar kan du bli med på konserter og delta på quiz. Møteplassen i kommunegården ligger i hovedetasjen og her er det rom for konserter, foredrag og andre kreative aktiviteter for innbyggere i alle aldre.
Følg med på Hva skjer? og kos deg i julestemning.