Magisk jul i vakre Løkkehaven, fakkeltog langs elva og julegrantenning foran Rådhuset

Lørdag 2. desember inviterer vi deg til å komme i skikkelig julestemning.

Mellom idylliske, historiske trehus rett ved Sandvikselva arrangerer vi julemarked med fokus på bærekraft, gjenbruk og lokale produkter. Markedet er åpent fra kl. 10:00 – 16:00. Her blir det aktiviteter for barna, mulighet for å oppdage unike julegaver og salg av varm drikke og bakverk.

Barna kan hilse på alpakkaer og sauer og mamma og pappa kan finne kortreiste ullprodukter og saueskinn fra Tømte Gård i grønne Lier.

I andre etasje på Røde Kors huset kan barna utfolde seg på julekortverksted som er åpent fra kl. 12:00 – 15:00.

Blomsterhagen har åpent i Gråstua med håndlagede kranser, adventstidens planter og blomster og mange vakre gaver til oss som liker hage og blomster.

Hos Hjembruket får du pent brukte kvalitetsmøbler til en brøkdel av prisen i butikk. Kjøp julegavene her og du sparer både penger og miljøet.

Hjemme hos meg kan du se og lære om sirkulærøkonomi og bærekraft. Alt de har i utstilling og salg er reddet fra å bli kastet og ønsker nå å få et lenger liv i nye omgivelser.

Inne i Frivilligsentralen finner du årets Kunstmagi juleverksted med Sjøholmen.
Fra kl. 12:00 – 15:00 kan barna være kreative med gamle former og pepperkakeformer og stikke ut julepynt i leire. Disse pyntes med nøtter, krydder og naturmaterialer og etter noen timers tørking – er pynten klar for treet!

Høl i CV´en vil flytte inn på Frivilligsentralen hvor barna også kan hente deig til pinnebrød som grilles på bålpanner.

I Huset midt i mellom har EB Keramikk butikk og verksted med unike dreide produkter i steingods og porselen. Her selger også Marianne Lager nydelige håndstrikkede barneklær. I Steinhuset har Elin Setara utstilling.

Kamore second hand tilbyr et unikt utvalg av vintage og nyere brukt, spesielt mye i naturmaterialer som ull og skinn. Du finner fine klær, stilige vesker og i tillegg unike smykker. Oppdag tidløs sjarm, kvalitetsklær og accessoirer mens du handler julegaver eller noe spesielt til deg selv.

Arba brukt og litt nytt lager julestemning med produksjon av tennruller, samt salg av julevarer fra butikken.

Frelsesarmeen åpner årets Julegryte og fra Kaffebrenneriet kan du kjøpe varm drikke og ferske bakvarer. Før fakkeltoget går hører vi Bærum Pikekor synge vakre julesanger.

kl. 1600 er det avmarsj og sammen går vi fakkeltog langs Sandvikselva og Elvepromenaden frem til borggården. Her blir det mer underholdning og kanskje dukker nissen opp. Ca. kl. 1630 vil ordfører Lisbeth Hammer Krog tenne julegranen.

Facebook finner du arrangementet med program og praktisk informasjon.

Velkommen til en uforglemmelig jul i Sandvika.