Liten by med stort hjerte

Alle trenger å bli sett og satt pris på. Her kommer en fin, liten historie om en av butikkdriverne i Sandvika.

Før Gro Molde startet kles- og undertøysbutikken Min Boutique i «gågaten» i Sandvika, jobbet hun tidligere som kunst – kultur og miljøvert hos Hospice Stabekk – en jobb hun trivdes godt i, men så ønsket hun nye utfordringer.

I sommer mistet Gro en venninne til kreft. Venninnen bodde den siste tiden på Hospice Stabekk og Gro fikk dermed sin tidligere arbeidsplass og gamle kollegaer «under huden» igjen.

– De som jobber der gjør en utrolig god jobb og er veldig viktige for alle som kommer dit – ikke minst for alle pårørende som også berøres sterkt. Jeg var tilknyttet stedet i 5 år og rakk å få god innsikt. Det er en flott arbeidsplass, men det er også mange tøffe dager for personalet der. Arbeidstrykket har dessuten blitt mye tøffere etter at Stabekk bolig med service flyttet og Hospice ble etablert i begge etasjene, men likevel gjør de som jobber der en helt utrolig innsats.

Gro fikk så lyst til å hedre personalet for den gode jobben de gjør. All omsorgen, kompetansen og hva de utretter for alle som er i en sårbar fase av livet og at venninnen følte seg trygg og følte godt ivaretatt helt til siste stund.

– Jeg ønsket å gi noe tilbake til alle som jobber der, og ville at alle skulle føle seg husket på. Jeg tenkte at det kanskje var flere av mine kollegaer i Sandvika som hadde lyst til å være med å bidra med en oppmerksomhet. Det var ikke vanskelig, og før jeg visste ordet av det hadde jeg fått inn fra de aller fleste som ligger i nærheten av butikken min. Til og med et par mine leverandører ville være med! Jeg er heldig som får være litt julenisse – det er jo helt fantastisk å få lov til å hedre hverdagshelter litt, avslutter Gro.

Det ryktes også at det ble godt mottatt og satt pris på. Alle trenger å bli sett og denne gangen var det «englene» på Hospice Stabekk som fikk litt ekstra oppmerksomhet. Vel fortjent, sier vi!

En mildt sagt overrasket gjeng med gaver fra butikker i Sandvika
Driver og eier av «Min Boutique», Gro Molde, sammen med sin datter og ass. butikksjef Malene.

Butikkene som bidro med gaver var:
Ark Sandvika Sentrum
Baker Hansen Sandvika
Blomsterdesign
Bull Ski & kajakk
Design for flere 
Gullsmed Hellman
Meny Helgerudhallen
Min Boutique
Nail it
Liens optiske
Petite Frisørene
Sunnkost Sandvika
Via del Corso