Kiosken på Kadettangen har fått ny driver

1. mai ble ny leiekontrakt signert og lørdag 4. mai vil dørene til den nye kiosken åpne for alle første gang! 🎉

Det er de samme driverne som driver kiosken ved Sognsvann og hvor de har fått svært gode skussmål fra Oslo kommune. De kommer til å tilby et godt og variert utvalg av både varme og kalde retter med en sunn profil i tillegg til is, brus og andre drikker samt kaffe, te og kakao – alt etter årstiden.

Kiosken skal også ha en god miljøprofil og vil ha ansvar for rydding av området rundt kiosken. Bærum Kommune v/ Natur og Idrett skal ha ansvar for gjestetoalettene som også ligger i samme bygg. Åpningstidene fra mai og ut august skal være minimum kl 10:00-18:00 og utenfor sesongen lørdag og søndag mellom kl 11:00 og 13:00.

Bærum kommune vil i tillegg til de sitteplassene som i dag er på plass, etablere sitteplasser på taket av kiosken, benker og bord er under bestilling og være klart til den offisielle åpningen av Kadettangen 22. mai.

Offisiell åpning av Kadettangen 22. mai kl 18:20 – 20:00.
Onsdag 22. mai kl. 18.20 blir det åpningsarrangement ved stupetårnet. Tidspunktet er valgt fordi kadettene inntok Kadettangen i 1820 – derav navnet 😄Her er program for dagen:
kl. 18.00 – grillen er varm utenfor vårt nye serveringssted på Kadettangen. Enkel servering av mat og drikke til alle gjester som deltar på åpningen.
kl. 18.20 – Smågardistene marsjerer fra Bærum sportsklubb til stupetårnet
Deretter åpningsarrangement ved stupetårnet. Tale ved ordfører, snorklipping, innslag med Bærum stupklubb, Charmers Cheerleading og andre lokale aktører.
Grill og musikk ved stupetårnet til kl. 20.00