Kalvøyafestivalen 50 år

For 50 år siden, på sensommeren i 1971, ble alle festivalers mor født. Og det må selvfølgelig markeres!

Kalvøyafestivalen er kanskje Norges viktigste, og mest anerkjente festival gjennom tidene. Mer enn 250 band og artister spilte på på den lille scenen på Kalvøya i Sandvika i perioden 1971 – 1997. Bob Dylan, Iggy Pop, Peter Gabriel, Carlos Santana, Eric Clapton, Van Morrison, Leonard Cohen, Bob Geldof, Rage Against the Machine, U2, Nirvana, Neil Young, Chicago, Bad Religion, Pearl Jam og David Bowie – you name it!

I anledning 50 års jubileet, 5. september 2021 blir det en aldri så liten jubileumskonsert på Kalvøya. Og initiativtageren selv, det er nemlig Bærumsmannen og selveste grunnleggeren av den aller første festivalen i 1971; Sten Randers Fredriksen.

Det blir en eksklusiv konsert i det naturlige amfiet på Kalvøya. Der det hele startet i 1971. På scenen står Young Neils, Tora, Mr. Pankow med flere.

Vi gleder oss til et vakkert gjensyn med Kalvøya, musikken og alle de blide menneskene som vi håper vil finne veien tilbake til gamle (og nye) røtter!

Dørene åpner: kl. 14:00 Konsertstart: ca kl. 15.00 Varighet ca 3 timer.
Servering: Kiosk, mat og alkoholfritt. Det er ikke lov å ta med drikkeglass, glassflasker, griller, husdyr og paraplyer.
Adkomst: Tog og buss til Sandvika. Ingen parkeringsmuligheter. Området er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Ledsager kjøper vanlig billett.
Arrangør: Kalvøyafestivalen AS.

Les mer og kjøp billetter på kalvøyafestivalen.no

Korona-informasjon:
Nå selges de første 600 billettene, fordelt på tre kohorter/soner á 200 billetter. Det legges ut flere billetter når/hvis det blir lov. Det er godt håp om å få lov til å samle et par tusen på konsert i september. Eventuelt med krav om vaksinesertifikat og opplegg for smittesporing. Taket blir uansett 2 000 billetter, så dette blir en intimkonsert. Hvis det avlyses blir alle forhåndskjøpe billetter refundert.