DCIM103MEDIADJI_0737.JPG

Hva ønsker du i Sandvika øst? Si din mening!

I forbindelse med utbygningen av Sandvika sentrum øst har Bærum kommune lansert en digital portal for medvirkning og informasjon om offentlige gater og plasser i Sandvika sentrum øst.

I juli går startskuddet for rivingen av de eksisterende byggene i Helgerudkvartalet. Andenæs Eiendom bygger bygningene. Bærum kommune bygger byrommene, gatene og torgene, i tillegg til teknisk infrastruktur. Byggeperioden for gatene og plassene starter i 2023, men allerede i år vil du merke at deler av sentrum blir påvirket når Andenæs starter arbeidet med Helgerudkvartalet.

I prosessen med de offentlige gaterommene har Bærum kommune engasjert et team bestående av landskapsarkitekter, ingeniører, planleggere og samfunnsvitere fra Asplan Viak som skal bistå Bærum kommune med å tegne og detaljere gater og plasser i det nye sentrum.

Denne portalen vil oppdateres etter hvert som det jobbes med løsninger og utforming. Gå gjerne inn og gi en tilbakemelding via spørreundersøkelsen under fanen «Hva mener du?». Spørreundersøkelsen tar cirka 10 minutter.

Klikk her for å komme til medvirkningsportalen. (Ekstern lenke)

Skjermdump: Tidsplanen for arbeidet med de offentlige byrommene i Sandvika sentrum øst.

Butikker på flyttefot!