De beste spisestedene i Sandvika akkurat nå

Ut å spise i helgen? Disse spisestedene i Sandvika bør du sjekke ut akkurat nå.

_________


FOKUS

Denne lille restauranten med 4- og 5 retters meny er en ukjent perle for mange. Uteserveringen er lun og hyggelig, og huset restauranten ligger i er et av Sandvikas eldste trehus. Her bør du booke bord på forhånd – plassene er få og det blir fort fullt.
Adresse: Løkketangen 1, 1337 Sandvika
https://fokusrestaurant.no/

Fokus restaurant, Sandvikas bortgjemte perle.

_________


Sandvika Folkebad

Da Prammen og Musikkflekken stengte ned noen år tilbake, var det mange som fortvilte. Nå har utestedene åpnet i ny drakt; Sandvika Folkebad! Og selv om navnet skulle tilsi noe annet, finner du altså en kaffebar, scene og restaurant med en solfylt uteservering på Folkebadet. Her kan du sitte med sola i fjeset til langt på kveld med noe godt i glasset og nyte det yrende folkelivet i Sandvika.

Adresse: Brambanis vei 2, 1337 Sandvika
https://www.sandvikafolkebad.no/

Uteserveringen til Sandvika Folkebad har på kort tid blitt en av Sandvikas mest populære.

_________


Fellini Birreria e Cucina

Sandvikas gamle traver er en fast favoritt hos mange her i Sandvika. Italiensk mat og delikatesser står på menyen og uteserveringen er en av Sandvikas mest velkjente. Her får du ekte italiensk pizza bakt i steinovn og en rikholdig bar. Fellini har en stor, solfylt uteservering og er du bare litt sulten finner du daglige tilbud på halv pizza og kaffe til redusert pris og den gode servicen får du helt gratis. Benvenuti!

Adresse: Claude Monets allé 24, 1337 Sandvika
https://www.fellinibar.no

Italia eller Sandvika? Fellini er et fast stamsted for mange lokale i Sandvika.