Butikker på flyttefot!

Etter mange år i Rådmann Halmrasts vei er en epoke snart over for de eksisterende butikkene i Helgerudkvartalet.

De første forberedelsene til rivningsarbeidene starter allerede i begynnelsen juli og HiFi Klubben Sandvika er en av butikkene som må flytte. I siste halvdel av august flytter butikken 500 meter – til Hamang og blir dermed nærmeste nabo til Jula og Jysk.

HiFi Klubben Sandvika flytter til Eivind Lyches vei 13

En annen  butikk som også flytter til Hamang er Bull, Ski og Kajakk. De har fått lokaler et lite steinkast unna HiFi Klubben og har allerede åpnet i lyse, flotte lokaler Eyvind Lyches vei 9C. Under kan du se hvordan du kommer deg til den nye butikken.

Dansebutikken Blå Fugl flytter tvers over gata, til Rådmann Halmrasts vei 4 og blir dermed nabo med Edvins Herreklær. De åpner mandag 28. juni.

I fjor flyttet Min Boutique inn i nye lokaler i Rådmann Halmrasts vei 7, og Chinatown, den bortgjemte perlen som i 2017 ble kåret til Østlandets beste vinbar, stengte dørene for godt i juni – etter 26 år i Sandvikas «gågate». Spar Helgerudhallen stengte dørene tidligere i juni og åpnet samtidig ny butikk på Nadderud. Caramello Café (tidligere Camillas café) stenger dørene  26. juni etter 22 år i Sandvika.

Nye Helgerudkvartalet skal etter planen være ferdigstilt i 2025 og flere av dagens butikker har allerede fått tilbud om plass i de nye lokalene, i tillegg til at det også vil bli plass til mange nye, spennende butikker og spisesteder.

Endringer: Fra ca. 1. juli vil fremkommeligheten i Sandvika sentrum øst bli slik.

Sandvika er i utvikling!