Bli bedre kjent med: Monica på Restaurant Caspar

Egentlig utdannet tannpleier, satset Monica Bogar Bølgen alt hun hadde på en helt ny yrkeskarriére. Slikt blir det kaffe, te og restaurant av.

Først kaffe- og te butikk, og også restaurant – hvordan skjedde det?
– Jeg kjøpte Sverre Rønnings kaffe og te butikk i november 2010. Ting ballet stadig på seg, og jeg etablerte et lite kjøkken i bakrommet til kaffeforetingen. Vi serverte enkle retter, kaffe og leskende drikker i Bakgården sommer 2011 (første sesong av bakgården). Kommunen utlyste etter hvert driften av et serveringskonsept i lokalene til gamle Rådhuskroa, kommunen likte min konseptbeskrivelse og jeg fikk derfor også drive denne ved siden av. Vi slo etter hvert ut vegger og lagde dagens restaurant hvor den opprinnelige kaffebutikken til Sverre Rønning er innbakt i restauranten.

«Vår restaurant er en folkelig restaurant for et bredt publikum, med Italiensk profil til ære for mannen hele Sandvika kan takke for mye; Caspar Brambani.»
– Monica Bogar Bølgen 

Dere har med andre ord et svært bredt tilbud?
– Vi selger et veldig bredt spekter av mat, men siden vi har italiensk profil går det mye av våre pastaretter og pizzaovnen er aldri kald. Biffen vår er også et flaggskip, og siden vi nylig pusset opp og fikk større lokale selger vi også mye tapasbuffeter og selskapsmenyer. Moccaspiss, vår egen kaffeblanding er fortsatt den samme gamle gode.

Dere har jo blitt kåret til årets restaurant  i Sandvika to år på rad, hva tror du det skyldes?
– Restauranten er tatt veldig godt imot av Sandvikas og hele Bærums befolkning. To år på rad er vi kåret til Sandvikas beste spisested. Det forplikter, og vi er veldig ydmyke for den heder dette har gitt oss. Vi prøver kontinuerlig å utvikle oss og bli bedre. I tillegg er kaffe og te er fortsatt viktig for oss. Vi har samme leverandør som Rønning også hadde i alle år, og her sier vi rett ut: Vi har den beste kaffen og teen. Spesialblandingene våre er «kunst» for kaffe og teelskere, og vi har kunder som kommer langveis fra.

dsc08249_monica


Kontakt:
Restaurant Caspar
Rådhustorget 3, 1337 Sandvika
Bordbestilling på e-post: Monica@kafferonning.no eller tlf: +47 67 54 82 33
http://restaurantcaspar.no/