Bli bedre kjent med: Fay på FayHouse Fashion

For 7 1/2 år siden åpnet Fay sin første butikk på Rådhustorget i Sandvika. Nesten uten penger, men med masse kreativitet og en god dose pågangsmot.

Hvordan var butikken din den gang?
– Den gang var vi nettbutikk med eget lokale, «Faytastic». Vi var en slags «Buddha og røkelse»- butikk. Mange oppfattet oss som kanskje den litt «rare» butikken på hjørnet. Etter hvert utviklet vi oss med kunden, og vi er blitt gode på å lytte etter kundens behov. Nå er vi en ren klebutikk. Jeg startet også Gudinneskolen. Det er selvutviklings kurs for kvinner som vil ha det mer gøy, og sette pris på seg selv.

Hva gjør FayHouse så unik?
– Vi har flere, unike klær av høy kvalitet. Vi er importerer kvalitetsmerker som ikke de store kjøpesentrene har. Vi har på den måten derfor funnet vår egen lille nisje. Plaggene du får kjøpt hos oss finnes det bare noen få eksemplarer av i Norge. Nå har vi to merker fra Berlin, et fra Sri Lanka, ogjeg  jobber for tiden med å etablere et eget klesmerke ved navn HaveFayth, sydd av kvinner i utviklingsland som f. eks. Sri Lanka. Her er ideen at 3% av salget skal gå tilbake til non profitt prosjekter for kvinner.

 

«Du kan få alt du drømmer om, du må bare jobbe hardt.» – Fay Skandsen

 

Hvem besøker FayHouse?
– Moderne og bevisste kvinner i alderen 30 – 40+. Vår stil appellerer til feminine, fargerike kvinner som setter pris på seg selv og sin indre Gudinne. Vi forguder kvinner!

Hva er hemmeligheten bak en indre Gudinne?
– Enhver kvinne en en Gudinne i våre øyne. Vi elsker å kle kvinnen fra innerst til ytterst. Skal kjolen sitte bra så må du faktisk ha en god BH og støttende undertøy. Det er ikke for uten grunn at det enkeltstående plagget vi selger nest mest av, etter kjoler, er hold-in plagg som kan brukes både under hverdagsjeansen og til partykjolen. Og ikke minst skal det du ha på deg føles komfortabelt. Komfort og kvalitet er viktig.

Er du nysgjerrig på FayHouse Fashion bør du forresten ta turen innom torsdag 27. oktober – da blir det nemlig live jazzkonsert i (!) butikken og du kan bli stylet opp av superstylisten Gro Mikkelsen. Facebookevent: https://www.facebook.com/events/670477053118600/

fayhouse


Kontakt:
FayHouse Fashion
Rådhustorget 3 (vegg i vegg med Caspar Restaurant og Nøstebarnet)
Åpningstider: Hverdager: 11- 17. Torsdag: 11 – 18. Lørdag: 11.30 – 16:00
Telefon: 67 54 00 90
Facebook: https://www.facebook.com/FayHouseFashion/


 

Foto øverst: Knut Bjerke, Budstikka