Bli bedre kjent med: Knut hos Gullsmed Hellman

Et lite steinkast fra Sandvika stasjon ligger en populær familiebedrift med røtter som strekker seg hele 29 år tilbake i tid.

Dere har vært i Sandvika i en årrekke. Fortell om begynnelsen.
– Gullsmed Hellman ble etablert i 1973 av Gullsmed Frank Hellman. I dag er det Knut Hellman som driver butikken i Sandvika og Lars Hellman som driver i Asker. Begge er gullsmeder og gemologer. Vi etablerte oss på Løkketangen i Sandvika i 1987 og flyttet til gågaten i 1994. Vi har med andre ord vært 29 år i Sandvika. Vi brenner for Sandvika og Annika er direkte engasjert i byens utvikling.

Hva gjør Gullsmed Hellman unik?
– Det er alltid gullsmeder tilstede i butikken. Dette er en familie bedrift. I Sandvika er det Knut og Annika Hellman, og i Asker er det Lars, Suzy og Christopher Hellman. Vi utfører reparasjoner, gravering, taksering, verdivurderinger for forsikring selskapene og lager spesialoppdrag for kunder. Hjemmesiden vår (hellman.no) er det Christopher som har bygd opp.

«Med personlig service, blide ansatte og ettertraktede produkter går det fint an å drive god butikk i Sandvika sentrum» – Knut Hellman

Hva selger dere mest av?
– Vi har satset mye på diamanter, og det er den største varegruppen. I tillegg er vi er opptatt av å ha de meste populære og kjente merkene. Og fører i dag også merker som: Georg Jensen, Van Bergen, Ole Lynggaard, Efva Attling, Maria Black, Sif Jakobs, Huldresølv m.m. Også er vi den butikken i Norge som selger mest av smykkekunstner Rikke Harsheim. For å tilfredsstille alle våre kunder, selger vi også fortsatt mye bunadsølv, sølvbestikk og dåpsartikler.

Hva blir årets julegave?
Årets julegave blir nok diamantsmykker.


HUSK:
8. november har Gullsmed Hellman i sammarbeid med Van Bergen Jewellery gleden av og invitere til kundedag hos Gullsmed Hellman i Sandvika. 20%-50% på smykker under visning.
Klikk her for Facebookevent 

 

sandvika-by-4


Kontakt:
Gullsmed Hellman
Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika
Åpningstider: Hverdager: kl. 10.00 – 18.00, Lørdag: kl. 10.00 – 16.00
Telefon: 67 54 99 82
Facebook: https://www.facebook.com/GullsmedHellman/?fref=ts