Bli bedre kjent med: Gro hos Min Boutique

Gro kom til et punkt der hun følte at hun hadde mange prosjekter gående, men savnet å kunne konsentrere seg om ett tema fullt og helt. Da dukket ideen opp om å åpne den butikken hun selv hadde savnet.

Hvorfor valgte du å etablere butikk her i Sandvika?
– Sandvika ble valgt fordi det er en by med stort potensiale. Og så var det et sterkt ønske om å ligge på gateplan med muligheter for å følge med på døgnets tider, vær og trafikk. Jeg måtte gå noen runder, og på et tidspunkt da jeg følte at jeg bare stanget hodet i veggen, løste det seg. Alle brikkene falt på plass. Jeg fikk det lokalet jeg aller helst ønsket meg, og da var det bare å brette opp ermene.

Hvordan har butikken forandret seg siden oppstarten?
– Da vi åpnet butikken, fremstod den nok mere som en ren undertøysbutikk, til tross for at vi hadde mye tilbehørs varer, og litt klær. Vi har utviklet konseptet – og pr nå – har vi alt fra innerst til ytterst – topp til tå. Enkelte av kundene kaller butikken «godtebutikken» fordi man finner varer her du ikke ser overalt.

Din favorittsesong?
– Det er i utgangspunktet vår- og sommer fordi vi selger masse lekkert badetøy med spennende tilbehør av alle slag. Så har det seg slik at siden vi Nordmenn reiser så mye, selger vi badetøy hele året, og siden vi har tatt inn mere klær, er det bare deilig med sesongskifte. Da blir det slik at den sesongen man er i blir favorittsesongen.

«Alle brikkene falt på plass. Jeg fikk det lokalet jeg aller helst ønsket meg, og da var det bare å brette opp ermene.» – Gro Molde

Hvordan ser fremtiden til Min Boutique ut?
– Min Boutique har god utvikling. Vi føler at dette absolutt går bra!  Så lenge vi klarer å skape en spennende butikk, tror jeg kundene vil finne oss. Nå har vi rundet 2 år, og faktisk blitt nominert til «Årets grunder» begge årene, noe vi setter stor pris på: Føler jo at vi har gjort noe riktig da, så det er bare å jobbe på!

Hva gleder du deg til?
– Nå står jo julen for tur, det er jo en veldig hyggelig periode. Tid for innekos og det å lage god stemning både i butikken – og i hjemmet.

Kvalitet eller kvantitet?
– Oj, butikken taler for seg: Kvalitet.


Kontakt:
Min Boutique
Rådmann Halmrasts vei 7, 1337 Sandvika
Åpningstider: Hverdager: 10.00 – 18.00. Lørdag: 10.00 – 16.00
Facebook: https://www.facebook.com/MinBoutiqueRaadmannHalmrastsvei/