Bli bedre kjent med: Adrianne hos Blomsterdesign

Innerst i Sandvikas «gågate» holder Blomsterdesign (tidl. Blomsterstua) til. Her finner vi bla. den sprudlende ass. butikksjefen, Adrianne. Hun snakker østlandsk på telefonen, men la deg ikke lure – hun har et humør og temperament bare en nordlending kan ha.

Dere byttet nylig navn fra Blomsterstua til Blomsterdesign, hvorfor det?
– Vi syntes tiden var inne til å fornye oss. Det nye navnet passer oss bedre, og forteller bedre hvem vi er og hva vi gjør.

Hvor lenge har dere holdt til i Sandvika?
– Butikken har eksistert veldig lenge, men med nåværende daglig leder Siw Charlott Dalen siden 1995. Jeg startet som lærling hos Siw i 2001. Etter lærlingstiden min jobbet jeg i andre butikker – inntil for 5 år siden da jeg kom tilbake. Det beste med å drive butikk i gågaten i Sandvika er ar vi har et unikt samhold her. Butikkene støtter hverandre og finner på arrangementer sammen.

«Det beste med å drive butikk i «gågaten» i Sandvika er at vi har et unikt samhold her. Butikkene støtter hverandre og finner på arrangementer sammen.»
– Adrianne Pedersen

Dere er jo kjent for den utrolig vakre juleutstillingen deres. Hvor får du inspirasjon fra?
– Inspirasjon kan jeg hente fra overalt naturen, interiør, trender osv. Planlegging og idémyldring starter ofte et år i forkant. Jeg starter alltid med et tema jeg vil formidle. Det kan for eksempel være; koselig, elegant, stramt, enkelt osv. Hovedfargen for juleutstillingen velger jeg også ganske fort.

Hva er det beste med julen?
– Det beste med julen er å glede andre! Jeg ønsker at alle som kommer innom butikken skal få et avbrekk fra en ellers til tider hektisk hverdag. Da prøver jeg og skape en atmosfære med blomster, farger, dufter, musikk, som jeg håper gjør at kundene kan senke skuldrene litt.

Hva er din favoritt blomst?
– Favoritt blomst er uten tvil brudeslør! Jeg bruker brudeslør i alt. Det svevende, luftige, romantiske uttrykket gjør meg varm om hjertet.

Hva er din yndlingsfarge?
– Det er blå. Jeg er faktisk ikke sikker på hvorfor, men jeg har alltid likt hele fargeskalaen i blått. Kanskje det er fordi jeg er oppvokst i Nord- Norge ved sjøen, og sjøen gir meg ro.

Til slutt, mitt motto er : Lykke er å glede andre.
Jeg håper vi alle i julen kan strekke ut en hånd og glede noen som ikke har det så bra – julen er dessverre en ensom tid for mange.

received_1851475405066742


Kontakt:
Blomsterdesign (tidl. Blomsterstua)
Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika
Telefon: 67 54 13 47
Åpningstider: Hverdager 09 – 17, lørdag 09 – 16
https://www.facebook.com/blomsterstuasandvika