Bærumsmesterskap i Fredsforedrag – Nobel Peace Race!

Fredag 7. oktober klokken 11 offentliggjør den norske Nobelkomiteen årets fredsprisvinner. I den forbindelse ønsker Bærum kommune å invitere alle elever fra 5. trinn til 10. trinn til å bli med i et Bærumsmesterskap i Fredsforedrag.

7. oktober er i høstferien så dette er ikke et skoleprosjekt, men det er noe man kan være med på hvis man har lyst. Det eneste man trenger er pc/nettbrett/smarttelefon. Man må gjerne jobbe flere sammen.

Oppgaven: 
Rett etter at vinneren offentligjøres kl. 11.00 må du, og evt. din gruppe, finne ut mest mulig om vinneren eller vinnerne i løpet av en halv time. Deretter lager dere et miniforedrag – ikke mer enn 3 minutter – om vinneren og hvorfor han, hun eller de har vunnet. Og hvordan arbeidet deres har påvirket deg og de andre i gruppen.

Disse små foredragene skal dere så laste opp på www.peaceisyou.com hvor en jury velger ut et vinnerforedrag. De som har laget dette vil vinne VIP-billetter til seg og familien til Nobel Price Concert på Telenor Arena den 11. desember 2016.

Elevene kan finne hjelp, innhold og internettilgang på bibliotekene den 7. oktober mellom kl 11 og 13.

baerum-kommune-logo