Bli bedre kjent med: Farhana hos Zouq

Plutselig var de på plass i Budstikkagården, og i den lyse og moderne restauranten Zouq surrer det av liv hver dag. Her tilbys pakistansk mat laget fra bunnen av, brede smil og en atmosfære som trekker folk langveisfra. Det er på tide å bli bedre kjent med Farhana Imtiaz – daglig leder på Zouq Restaurant!

Zouq åpnet her i Sandvika for ganske nøyaktig 6 måneder siden. Hvordan har disse månedene vært?
– Disse månedene har vært hektiske! Og det er vi glad for. Vi har fått kjempegod respons fra de mange besøkende, noe som resulterte i at vi måtte ansette flere. Mye jobbing har det også vært, men det var vi forberedt på. Nå er vi blitt mer effektive og rutiner er på plass. 

Hva synes familien din om at du jobber så mye?
– Vel, nå jobber også mannen min i bedriften. Han er nok veldig glad for at jeg jobber som jeg gjør, selv om han ikke innrømmer det alltid. Det er krevende å jobbe slik, men dette var vi forberedt på. Å jobbe sammen med familien har gjort at vi er blitt enda mer sammensveiset. Men fridagene er kjærkomne må jeg si, hehe.

Hva er det med Sandvika som gjorde at dere ønsket å etablere en Zouq restaurant her?
– Først og fremst så bor vi jo her, ønsket om å etablere noe i nærheten av der du bor er alltid fristende. Ellers følte vi at Sandvika hadde mye potensial, noe vi mener også i dag. Dessuten fantes det ingen pakistansk/indisk mattilbud her fra før. Plasseringen vi har fått synes vi er kjempebra. Vi gleder oss masse til sommeren når vi kan ha uteservering. 

Trives du/dere her?
– Selvfølgelig. Dette er hjemmet vårt. Trivsel på arbeidsplassen kommer av flere ting. Vi er fornøyde med resultatet og responsen så langt. De ansatte jobber hardt og bidrar til et godt miljø. Samtidig som at vi mener at vi har masse å gå på, noe som motiverer oss for fremtiden.


«Mannen min er nok veldig glad for at jeg jobber som jeg gjør, selv om han ikke innrømmer det alltid. Det er krevende å jobbe slik, men dette var vi forberedt på.» – Farhana Imtiaz, Daglig leder hos Zouq


Hvordan skiller Zouq seg fra resten av restaurant-tilbudet i Sandvika?
– Vel, det burde kanskje kundene våre svart på. Vi er en take away restaurant, noe kanskje ikke alle har fått med seg. Vi har ofte tilnærmet fullt hus i restauranten, men ønsker å fokusere mer på take away og catering. 

Hvilke retter selger dere mest av?
– Det er uten tvil Mix Grill, butter chicken og lam/chicken karhai.

Hva gjør deg glad?
– Helt ærlig. Når jeg ser at restauranten er full, eller når noen gir oss gode anmeldelser blir jeg veldig glad. Da blir jeg veldig stolt av meg selv og våre ansatte.

Zouq har nyoppussede, lekre lokaler.

Kontakt:
Zouq Sandvika
Rådmann Halmrasts vei 2
Telefon: 67 54 54 00
Åpningstider: 14 – 22 alle dager.